Cyberpunk 2077'de diğer kıyafetleri değiştirmemi engelleyen bir dalış takımı giydim ve kıyafeti normalde mouse scrolluna basarak çıkarıyorsunuz. Fakat eylem engellendi diyor sanırım sert bir kayaya çarptım ve artık kıyafet değiştiremeyeceğim gibi görünüyor. Geçmiş Save dosyasına dönmeye çalışacağım. Başına gelip çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen.
Saygılar...
Nihayetinde herhangi bir finalin sonunda ölüm olduğu için pek önemi yok. Hikaye sonunda geri dönüşü olmayan noktaya atıyor zaten o zaman yapılabilir. Karakter erkekse tabii.
Emin değilim ilgili göreve bakacağım. 5 oyun saati önceki Save dosyasında dalış kıyafeti olmayan bir versiyon buldum ama sonuçta beni 5 saat geri atacak. Hemen deniyorum...
Cyberpunk 2077'de diğer kıyafetleri değiştirmemi engelleyen bir dalış takımı giydim ve kıyafeti normalde mouse scrolluna basarak çıkarıyorsunuz. Fakat eylem engellendi diyor sanırım sert bir kayaya çarptım ve artık kıyafet değiştiremeyeceğim gibi görünüyor. Geçmiş Save dosyasına dönmeye çalışacağım. Başına gelip çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen.
Saygılar...
Belki sonradan soran olur diye yazıyorum, Judy ile yukarıda arkadaşın bahsettiği görevi yaptıktan sonra kıyafeti istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz, bilgilerinize.
Bende de aynı sorun var maalesef, çözüm bulabildiniz mi?
Belki sonradan soran olur diye yazıyorum, Judy ile yukarıda arkadaşın bahsettiği görevi yaptıktan sonra kıyafeti istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz, bilgilerinize.
Kıyafeti dalış görevinden önce giyince çıkmıyor. Dalış görevinden sonra bende nihayet çıkarabildim. Biraz komik oldu günlerce çıplak ayakla Night City de görev yaptım...