Çözüldü Cyberpunk 2077 Davidi'in görevi ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkRedDede

Hectopat
Daha fazla  
Davidin ceketi için bir görev başlattım ama görev burada kaldı 1 gün boyu uyusamda görev ilerlemiyor nedenini bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 1700323351799.png
    1700323351799.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Bug olabilir, aynı sorunu yaşamıştım. Eski save dosyasına dönebilirsin, ben sorunu şöyle çözdüm: 23 saat ileriye aldım, quick save al, quick saveini yükle. Eğer aramazsa tekrarla. Bende de Takemura aramıyordu böyle çözdüm sorunu. Ayrıca şu videoya da bir göz atabilirsin( arama glitchlerinde işe yarar, Takemura olması önemli değil):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bug olabilir, aynı sorunu yaşamıştım. Eski save dosyasına dönebilirsin, ben sorunu şöyle çözdüm: 23 saat ileriye aldım, quick save al, quick saveini yükle. Eğer aramazsa tekrarla. Bende de Takemura aramıyordu böyle çözdüm sorunu. Ayrıca şu videoya da bir göz atabilirsin( arama glitchlerinde işe yarar, Takemura olması önemli değil):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet bug çözüldü videodaki adımları uygulayınca, çok sağ olasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı