Çözüldü MSI Pro B650M-B anakart ile Thermalright Peerless Assassin 120 SE uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa35351

Hectopat
Daha fazla  
MSI Pro B650M-B AMD B650 Soket AM5 DDR5 6800MHz: Anakartım şu an yanda attığım. Almak istediğim kule tipi soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120mm SE ARGB Kule Tipi Soğutucu Fan. Bu ikisi uyumlu mu yoksa RAM'lere değme gibi bir durumu olur mu? Bilen, deneyen, gören biri yardımcı olursa sevinirim. Eğer uyumlu değilse, işlemcimin markası Ryzen 5 7500F, anakarta uyumlu önerileriniz olursa sevinirim.

1762542996677.png
1762542969054.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat anakartı bir tık dar olduğu için boyut sıkıntısı olur mu, takarken RAM'lere değme vesaire? Araştırdım fakat bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat anakartı bir tık dar olduğu için boyut sıkıntısı olur mu, takarken RAM'lere değme vesaire? Araştırdım fakat bulamadım.

Anakartın soketi önemli, M-ATX olsa da sorunsuz uyar. Kasanın soğutucu desteğine bakmanız gerekiyor sığacağından emin olmak için.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bir de bu soğutucuyu takarken anakartı tamamen sökmeme gerek var mı eğer öyle ise bilen birine gitmek sanırım daha mantıklı olur ama anakartın sökülmesine gerek yoksa yapabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bir de bu soğutucuyu takarken anakartı tamamen sökmeme gerek var mı eğer öyle ise bilen birine gitmek sanırım daha mantıklı olur ama anakartın sökülmesine gerek yoksa yapabilirim diye düşünüyorum.

Anakartı sökmenize gerek yok, anakart kasadayken takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı