Bu oyunu ilk çıktığı zaman almıştım fakat sistemim yetmediği için oynayamıyordum şimdi yeni sistemle beraber oynamaya başladım o yüzden birçok bug kapatılmış olsa bile ben oyunda yaklaşık 12 saat geçirdim ve devam edeceğim lakin bir sürü Bug ile karşılaştım. Örneğin arabamı bir yere park edip görev yapacağım arkama bir bakıyorum arabam durduk yere hasar almış patlamaya yakın şekilde duruyor. Bugün ise baktım yoldan geçen NPC'ler aracımın içinden geçiyor. Bir sürü daha bug var ama o kadar göze çarpan detaylar değil yani oynanışa etki etmiyor. Optimizasyon konusuna gelirsek, ben oyunu 1.6 sürümüyle oynuyorum RX 6600 ekran kartıyla yüksek ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum ve bazen droplar giriyor. Bence optimizasyon sıkıntısını çok iyi çözmüşler kafanız o konuda rahat olsun. Oyuna başlarken sokak çocuğu senaryosunu seçtim hikaye çok güzel ilerliyor. Hikaye konusunda bence iyi iş çıkarmışlar. Oyunu satın alacak veya oyunu satın alıp oynamayan arkadaşlara kesin tavsiye ediyorum, keyifli bir oyun.
Hocam bu arada sizin grafik ayarlarınız neydi oynarken, sistemimiz aynısı çünkü
Merak ettim.
@Ar0x