Cyberpunk 2077 diğer sonlara erişilmiyor

alihnjr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hanakoyla anlaşarak son ve geri dönülemez görevi bitirdim sonrasında bana daha yapılacak çok şey var diye bir seçenek çıktı ben de onu seçtim. Diğer ki sonlar için (panam ve johny sonları için ) devam ettim ama bir türlü gelmediler. Acaba bunun nedeni oyunu bitirdiğim için mi yoksa bir yerden sonra çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
panamın bütün görevlerini bitirdim hatta devamlı evime gelmeye başladı ona rağmen görev çıkmadı :(

Arkadaşlar hanakoyla anlaşarak son ve geri dönülemez görevi bitirdim sonrasında bana daha yapılacak çok şey var diye bir seçenek çıktı ben de onu seçtim. Diğer ki sonlar için (panam ve johny sonları için ) devam ettim ama bir türlü gelmediler. Acaba bunun nedeni oyunu bitirdiğim için mi yoksa bir yerden sonra çıkıyor mu?
Panam ve Aldecaldoların sonunu elde etmek için Aldecaldoların basiliski çaldığı görev serisini tamamlamalısın.

Johnny'nin gizli sonu içinse Johnny'nin petrol yataklarındaki mezarında konuşurken belirli diyalogları seçmen lazım. Ayrıyeten Misty'nin çatısındayken 5 dakika boyunca beklemelisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00