Cyberpunk 2077 DLC nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan A1a2g2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 493

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Cyberpunk'ta oyunun sonuna gelip bitirdim sonra oyun bana geri donmemi soyledi son görevden oncesine, şu an da ekstra yan görevleri bitirmeyi calisiyorum da benim bu Ultimate versiyonundaki DLC'yi nasıl kullanacağım onu anlayamadım.

Cyberpunk'ta oyunun sonuna gelip bitirdim sonra oyun bana geri donmemi soyledi son görevden oncesine, şu an da ekstra yan görevleri bitirmeyi calisiyorum da benim bu Ultimate versiyonundaki DLC'yi nasıl kullanacağım onu anlayamadım.
Seni Songbird aramış olmalı hikayenin sonuna yakın noktalarında bir yerde. Görev sekmeni kontrol edersen seni bir yere çağırıyor ya da araman gerekiyordu. Zaten görevlerde sağda Phantom Liberty yazıyor.

Seni Songbird aramış olmalı hikayenin sonuna yakın noktalarında bir yerde. Görev sekmeni kontrol edersen seni bir yere çağırıyor ya da araman gerekiyordu. Zaten görevlerde sağda Phantom Liberty yazıyor.

Oyle bir gorev goremedim ama embersta hanaokyla bulus gorevi vardi onu yapmistim geri göndermişti farkli bir ismi olabilir mi?

Oyle bir gorev goremedim ama embersta hanaokyla bulus gorevi vardi onu yapmistim geri göndermişti farkli bir ismi olabilir mi?
Siz ana hikaye bitirmişsiniz zaten, sonra sizi geri dönülemez noktanın öncesinde bir save e atıyor. Şu an buradasınız. DLC girmek için ismi Dog Eat Dog isimli göreve başlamanız lazım Türkçesini bilemiyorum ama İt İti Yer tarzı bir şeydir.

Tum yan gorevleri yapinca mi geliyor acaba?

Tum yan gorevleri yapinca mi geliyor acaba?
Hayır, sizde şu an olması lazım. Oyunun bir noktasında geliyor zaten o görev, sizde çoktan olması lazım. Belki aktifleştirilmesi lazımdır DLC ama sanmıyorum hiç duymadım böyle bir şey. Görevlerinizde yok mu emin misiniz? İsmini yukarda yazdım görevin.

Bazi gorevlerin altinda phabtom Liberty yaziyor onlar mi acaba?

Şu anda gozuken gorevleri yazayim
Lanetliler
Nocturne
Yollarin kralicesi
Icimdeki azman
Siddet
Tekekkur: Glen
Savas domuzlari
Tekerrur: Coastview
Ruyalarini yitirme
Tekerrur: Badlands
Zehir zemberek sevmek
Mutlu mesut
Av
Tekerrur
Yarınlar hiç belli olmaz
Tepedeki mecnun
Dovus gecesi
Sayko katili
Bunlar var gorev olarak şu anda

Evet hocam, ilk ana görev Dog Eat Dog görevi.

Dog eat dog degil de Phantom Liberty yazan gorevler
Lanetliler
Yarin hiç belli olmaz

Hocam valla tam çözemedim Songbird araması lazım ACT 2 deki Transmission görevinden sonra. Yan görevlerle bir alakası yok bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı