Cyberpunk 2077 düzeldi mi?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, daha öncesinde arkadaşımın hesabından oynamıştım ancak RX 5600XT sistemde yüksek ayarlarda 30-40 FPS alıyordum ve oyunun düzelmesini bekledim. Şu an oyun indirimde, kendi hesabıma almayı düşünüyorum ancak oyunun optimizasyonu ne durumda ve buglar düzeldi mi? Teşekkürler.

Selam arkadaşlar, daha öncesinde arkadaşımın hesabından oynamıştım ancak RX 5600XT sistemde yüksek ayarlarda 30-40 FPS alıyordum ve oyunun düzelmesini bekledim. Şu an oyun indirimde, kendi hesabıma almayı düşünüyorum ancak oyunun optimizasyonu ne durumda ve buglar düzeldi mi? Teşekkürler.

Hala saçma sapan buglar var silah ateş etmemesi gibi bence bu yıl başında alın derim indirim oluyor yılbaşı için.

Bug bayağı az gördüm ben toplam 3 4 tane ama biri eski Save olmasa tüm Save'i yok ediyordu. Ana hikaye görevini buglamıştı çünkü. Kısaca eski Save'leri tutarsan alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk oynarken pek bug sıkıntısı yoktu. Oyundan atmalar falan bir ara baya artmıştı. Düzelip düzelmediğine bakmak için dün tekrar indirdim. Optimizasyon konusunda bir şey değişmemiş. FPS artışı yok. Oynarken 3-4 tane bug oldu onun dışında hala aynı. Oyundaki saçları hala düzeltmemişler. Bazı saçlar karakterin yüzünü bozuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı