Cyberpunk 2077 düzelir mi?

İlk çıktığında da bazıları için oynanabilir durumdaydı. Bazıları için de görev yapılmasını engelleyen buglar karşılarına çıkıyordu.

Son büyük güncellemeyi denemesem de 3-5 ayda düzelecek bir iş gibi durmuyor. Yine de oynanış zevkinin bir nebze arttığını düşünüyorum. Deneyebilirsin.

Arkadaşlar, şu oyunu cidden oynamak istiyorum fakat optimizasyon çok kötü diyorlar. Sizce düzelir mi?

Sistemim;
  • GTX 1660.
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • 16 GB RAM 3000 MHz.

O sistemde iyi oynarsın, benim de sistemim yetiyor ama ben bugların azalmasını bekliyorum. Fakat siz çok oynamak istiyorsanız FPS açısından çok sorun yaşamazsınız.

Oyunu indirdiğim gibi geri sildim.

Ultra ayarlar: Açmadım, korktum ev yanar diye.
Yüksek ayarlar: 25 FPS
Orta ayarlar: 40 FPS
Düşük ayarlar: 50-55 FPS (Drop var.)

İade talebinde de bulundum. Oyun düzelene kadar geri almayacağım.

Düzelir tabiki de. ''Ama 1 - 2 yıl sonra belki daha fazla zaman sonra tam olarak düzelir.''

Değerleriniz olması gerekenden daha düşük gibi gözüküyor hocam. RAM’leriniz 2X8 mi acaba? Testlerde aynı sistem ile Ultra’da genel olarak 30-35 FPS alınıyor.

Testleri bir kenara bırakıp kendi sistemimle karşılaştırınca bile değerleriniz düşük kalıyor. RX 480 8 GB ve 2600X ile sizden daha iyi değerler almam biraz saçma açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…