Cyberpunk 2077 düzelir mi?

Düzeltmek zorundalar zaten. Düşünsenize yıllarca insanları hype'lıyorsunuz ve bitmemiş bir oyun çıkartıyorsunuz. Bundan sonraki oyunlarında insanlar önyargılı yaklaşacaktır düzeltmezlerse.
 
Arkadaşlar, şu oyunu cidden oynamak istiyorum fakat optimizasyon çok kötü diyorlar. Sizce düzelir mi?

Sistemim;
  • GTX 1660.
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • 16 GB RAM 3000 MHz.

Elbette düzeltirler, canınızı sıkmayın Witcher 3 de ilk çıktığında bir sürü hatayla çıkmıştı. En kısa sürede düzelteceklerine şüpheniz olmasın. Şimdiden iyi oyunlar. :)
 
Hala kötü durumda bence. Oyunda bir tane adam akıllı araba çalma animasyonuyla karşılaşmadım hepsi buglu. Ne zaman araba çalsam karakter boşluğu tutup arabanın dışına atıyor. Normalde npcyi tutup atması lazım ama arabayı süren NPC yok oluyor ve havayı tutuyor karakter.
 
Düzeltmek zorundalar zaten. Düşünsenize yıllarca insanları hype'lıyorsunuz ve bitmemiş bir oyun çıkartıyorsunuz. Bundan sonraki oyunlarında insanlar önyargılı yaklaşacaktır düzeltmezlerse.

Adamları ölüm ile tehdit ettiler mecbur çıkarmak zorunda kaldılar daha oyunun hazır olmadığı belliydi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı