Cyberpunk 2077, Epic Games Store Üzerinde Yayınlanmayacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Cyberpunk 2077, Epic Games Store Üzerinde Yayınlanmayacak
Yapımı süren Cyberpunk 2077’nin Epic Games Store üzerinde satılmayacağı açıklandı. Witcher 3 ile büyük beğeni toplayan CD Projekt Red, şu sıralar Cyberpunk 2077’yi geliştiriyor. Witcher 3’ün kalitesi sebebiyle Cyberpunk’tan beklentiler de oldukça büyük. Hatta yapımı süren oyunlar arasında en çok ilgiyi çeken oyun durumunda denebilir. Epic’in Steam ile rekabete girişmesiyle, oyun dünyasında önemli olaylar gerçekleşmişti. […]

Devamı: Cyberpunk 2077, Epic Games Store Üzerinde Yayınlanmayacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Rekabet olmaması gereken tek konu, ben bilgisayarımda oyun için 5 farklı uygulama istemiyorum. Rekabet olsa bile bize yaramıyor fiyatlarda düşüş de yok, saçma sapan clientleri kullanmaya zorlanıyoruz. En azından The Division 2 için uPlay alternatifi var, Metro Exodus'ta ya Epic ya yok.
Ya da korsan. 🤓

Rekabet olmaması gereken tek konu, ben bilgisayarımda oyun için 5 farklı uygulama istemiyorum. Rekabet olsa bile bize yaramıyor fiyatlarda düşüş de yok, saçma sapan clientleri kullanmaya zorlanıyoruz. En azından The Division 2 için uPlay alternatifi var, Metro Exodus'ta ya Epic ya yok.
Ya da korsan. 🤓
Linç is loading 😈

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı