Sürprizbozan Cyberpunk 2077 "Escape from All Foods" görevini geçememek

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Videodaki görevin 15:39 zamanından itibaren olan kısmını bin kez denememe rağmen geçemedim. Videolardakinin aksine, beni daha kalabalık bir ekip ve daha önemlisi, asla hasar almayan ve iki sıkımda öldürmelik hasar veren bir "bölüm sonu canavarı" karşılıyor.
Gizlenmek de işe yaramıyor, çünkü mecburen görünüyorsunuz ve göründüğüm an ölmem bir oluyor. Görevin ya da oyunun öncesinde yapmam gereken bir şeyi mi eksik yapıyorum, anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki arkadaşın silahı iyi normalde oyun başlarında oyun gerçekten zor çünkü ekipmanlar dandik. Ayrıca oyunun zorluğunu arttırmış olabilirsin. Zorluk ayarı var mıydı tam hatırlamıyorum ama.

Videodaki arkadaşın silahı iyi normalde oyun başlarında oyun gerçekten zor çünkü ekipmanlar dandik. Ayrıca oyunun zorluğunu arttırmış olabilirsin. Zorluk ayarı var mıydı tam hatırlamıyorum ama.
Normalde oynuyordum ama kolaya çektim bunun ardından. Bir farklılık yok ikincide değil de üçüncüde ölüyorum sadece.

Evet, oyun güncel. Youtube'daki videolar ise genellikle 3-4 yıllık. Acaba göreve sonradan eklenen bir şey mi diye düşündüm ama öyleyse bile bir çözüm bulamadım.
Ben tekte geçmiştim ki ekipmanlarım dandikti aslında. Zaten oyunun çok başı buralar, zorlamaması gerekirdi. Ben oynayalı da 1 sene anca oldu zaten.

Bölümün adı The Pickup aslında. Burada daha güncel bir video var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 5 kere bitirdim oyunu hiç zorluk çekmediğim bir bölümdü hep sen özellikleri falan mı gelistirmedin acaba? Yinede rahat geçmen gerek eskiden canlarda sınırlıydı şimdi o da yok bol bol kaçıp can bas. Bu arada bu bölümde illa çatışmaya gerek yok alandan kart alabilirsin direkt geçersin.

Bende de bu tarz bir sorun olmuştu. Bi şekilde slide ata ata geçip bitirmiştim görevi. Konu dışında bu oyunun bence en büyük sıkıntılarından biri 1 düşmanı öldürmek için 1 şarjör boşaltmamız gerektiği bence. Kesinlikle oyunun başlarındaki düşman/oyuncu seviyesi arasındaki zorluk farkını ayarlayamamışlar. Ben oynarken yolda peşime çete takıldı ve Camille tarzı bir bıçak bacaklı abla 2 takla atıp kesti. O an kopup refund ettim zaten oyunu. Senin problemin içinse bence bir şekilde slide ata ata geçmeye bak.

hiç zorluk çekmediğim bir bölümdü hep sen özellikleri falan mı gelistirmedin acaba?
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama bahsettiğim şeyi şimdi gidip ss aldım ve izlediğim bin videonun hiçbirinde de bu kısım böyle değildi. Bu karakter hiçbir şekilde hasar almıyor, nerede olursam olayım beni bir sefer gördükten sonra kovalıyor ve silahının ateşi de bu şekilde. Ateşi de beni takip ediyor ve üzerimde patlıyor, kısaca burada on saniye içinde ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…