Cyberpunk 2077 finali

Makaleler
1
Yer
/
Şirketçi olarak oyunun sadece ana hikayesini bitirdim. Ancak benim finalim beni biraz üzdü.

Oyunun sonu da Yourinobu Arasaka’yı yakaladık ve kardeşine teslim ettik. O da V’yi uzayda tedaviye gönderdi. Orada anlamsız testler, kafayı yemeler falan derken en son Hellman bize bir tercih yapmamızı söyledi. Tercihimi Dünya’ya dönmek üzere yaptım. Sonra final geldi.

Ancak ucu çok açık bitti. Ben hiçbir şey anlamadım. Böyle bitmesi açıkçası moralimi bozdu. Mindf*ck geçirmeyi bekliyordum sonunda. Diğer sonlar nasıl? Sanırım en sıkıcı hikayeyi oynadım. Hikayeyi değiştirmek için ek görevler yapmam gerekiyor muydu? Çünkü hiçbirini yapmadım. Sadece Panam’ın görevlerini yaptım yatağa atmak için onda da avucumu yaladım. “Şimdi atıyorum yatağa” derken kız sürekli geri vites yaptı.

Şirketçi olarak oyunun sadece ana hikayesini bitirdim. Ancak benim finalim beni biraz üzdü.

Oyunun sonu da Yourinobu Arasaka’yı yakaladık ve kardeşine teslim ettik. O da V’yi uzayda tedaviye gönderdi. Orada anlamsız testler, kafayı yemeler falan derken en son Hellman bize bir tercih yapmamızı söyledi. Tercihimi Dünya’ya dönmek üzere yaptım. Sonra final geldi.

Ancak ucu çok açık bitti. Ben hiçbir şey anlamadım. Böyle bitmesi açıkçası moralimi bozdu. Mindf*ck geçirmeyi bekliyordum sonunda. Diğer sonlar nasıl? Sanırım en sıkıcı hikayeyi oynadım. Hikayeyi değiştirmek için ek görevler yapmam gerekiyor muydu? Çünkü hiçbirini yapmadım. Sadece Panam’ın görevlerini yaptım yatağa atmak için onda da avucumu yaladım. “Şimdi atıyorum yatağa” derken kız sürekli geri vites yaptı.

Ben de tercihimi orada kalmak için yapmıştım ama çok kötü bir sonuç ile karşılaştım sakın kabul etmeyin.

Meraktan soruyorum. Oyun bittikten sonra açık dünya modunda gezebiliyor muyuz?

Meraktan soruyorum. Oyun bittikten sonra açık dünya modunda gezebiliyor muyuz?

Hanoko ile görüşmeden önceki son kayıt noktasına atıyor.
@Bwerken farklı sonlar için oynamak istiyorum baştan ama sıkılırım diye korkuyorum.

Yan görev yapmazsan öyle kıytırık sona çıkarsın 🙂 Daha fazla seçim hakkım olsun dersen baştan başla, Judy, Panam gibi önemli karakterlerin yan görevlerini yap. Johnny'yle aranı iyi tut, onun görevlerini yap.
Onların verdiği bütün görevleri bitirdim. Durduk yere arayan işbitiricilerin görevlerini yapmadım sadece.

Onların verdiği bütün görevleri bitirdim. Durduk yere arayan işbitiricilerin görevlerini yapmadım sadece.
Finalde o zaman 5 seçeneğin vardı.
  1. Johnny ve Rogue
  2. Hanako Arasaka
  3. Panam Palmer
  4. İntihar
  5. Solo
En iyiler 3. ve 1. sonlar. 5.son gizli son diye geçiyor, Johnny'le aran çok iyiyse V tek başına Arasaka'yı basıyor diye biliyorum. O da iyi bir şeye benziyor ama ben denemedim.

Panam'lı sonda Judy bile gelebiliyormuş sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı