Arkadaşlar oyun sonunda patron oldum ve uzaya çıktım. Elimde de silah vardı tam anlamadım intihar mı ettim? Ben yoksa o uzay üssüne saldırı mı yapıyorum? Eğer saldırı ise gelecek olan DLC orayı anlatacak sanırım kafam aşırı karıştı.
arkadaşlar oyun sonunda patron oldum ve uzaya çıktım. Elimde de silah vardı tam anlamadım intihar mı ettim? Ben yoksa o uzay üssüne saldırı mı yapıyorum? Eğer saldırı ile DLC gelecek orayı anlatacak sanırım kafam aşırı karıştı.
Arkadaşın bahsettiği sonu ben de oynadım. Afterlife'ın kralı gibi bir şey oluyoruz ve son büyük bir iş için uzaya gidiyoruz, tek deneme şansımız var fakat başarıp başarmadığımız hakkında bir görsel görmeden bitiyor oyun.
Son seçimlerde yapılan bütün sonları gördüm ama bunu ilk defa görüyorum ilginç. Acaba oyuna sonradan mı eklendi yoksa oyun ilk çıktığından beri var mıydı böyle bir son?
Son seçimlerde yapılan bütün sonları gördüm ama bunu ilk defa görüyorum ilginç. Acaba oyuna sonradan mı eklendi yoksa oyun ilk çıktığından beri var mıydı böyle bir son?