Çözüldü Cyberpunk 2077 FSR Frame Generation açıkken çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wuhrat

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5-10300H
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. FSR FG açık, yüksek FPS’lerde oynamak istiyorum (grafik ayarları da o kadar yüksek değil, ortalama düzeyde) ama oyun buna müsaade etmiyor. FSR FG’yi açınca, yükleme ekranında veya oyunun ortasında haritaya ya da menüye girince oyun çöküyor. FSR FG’yi kapatınca hiçbir şey olmuyor. Ama çözümü nedir?

Not: Oyun SSD'ye yüklü. Sürücüler güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öneri mod var mı kullanayım bu arada oyundaki 2 FSR versiyonu da berbat haklısınız XeSS daha iyi görüntü veriyor FPS'i az da olsa arttırıyor ikincisi frame genaration 45 50 olan FPS'yi 70 75'e çıkarıyordu ondan açmak istiyordum ama açınca çöküyor maalesef oyun.

Hocam 45-50 FPS alırken FG açarsanız bunları yaşamanız normal. FG için minimum önerilen kare hızı 50 FPS. Sizde 45-50 olarak gidip geldiği için ya çöküyor ya da 70 gözüküp aslında sizin gördüğünüz 30 gibi oluyor.

Ayrıca dediğim gibi CP’daki FG ve FSR berbat.

Öneri mod var mı kullanayım bu arada oyundaki 2 FSR versiyonu da berbat haklısınız XeSS daha iyi görüntü veriyor FPS'i az da olsa arttırıyor ikincisi frame genaration 45 50 olan FPS'yi 70 75'e çıkarıyordu ondan açmak istiyordum ama açınca çöküyor maalesef oyun.

Nukem9 FSR 3.0 mod olarak aratırsanız bulursunuz hocam.
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. FSR FG açık, yüksek FPS’lerde oynamak istiyorum (grafik ayarları da o kadar yüksek değil, ortalama düzeyde) ama oyun buna müsaade etmiyor. FSR FG’yi açınca, yükleme ekranında veya oyunun ortasında haritaya ya da menüye girince oyun çöküyor. FSR FG’yi kapatınca hiçbir şey olmuyor. Ama çözümü nedir?

Not: Oyun SSD'ye yüklü. Sürücüler güncel.

Cyberpunk’taki FSR berbat. En son 2.3 güncellemesinde FSR 3.1 geldi ama gerçekten çok kötü gözüküyor. FSR 3.0 tonlarca kötü yoruma sahipti hatta fan yapımı FSR 3.0 modları oyundakinden daha kaliteli ve iyi diyenler vardı.
Bu durum Cyberpunk’a has bir şey nedense.

Cyberpunk'taki FSR berbat. En son 2.3 güncellemesinde FSR 3.1 geldi ama gerçekten çok kötü gözüküyor. FSR 3.0 tonlarca kötü yoruma sahipti hatta fan yapımı FSR 3.0 modları oyundakinden daha kaliteli ve iyi diyenler vardı.
Bu durum Cyberpunk'a has bir şey nedense.

Hocam 45-50 FPS alırken FG açarsanız bunları yaşamanız normal. FG için minimum önerilen kare hızı 50 FPS. Sizde 45-50 olarak gidip geldiği için ya çöküyor ya da 70 gözüküp aslında sizin gördüğünüz 30 gibi oluyor.

Ayrıca dediğim gibi CP’daki FG ve FSR berbat.

Nukem9 FSR 3.0 mod olarak aratırsanız bulursunuz hocam.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı