Çözüldü Cyberpunk 2077 görüntü bozulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bugı yaşıyorum ama çok ilerledim baştan başlamak istemem bir çözümü yok mudur?

Bu tarz şeyler yaşıyorum bir save varsa bildiğiniz onu da yükleyebilirim hayalet şehir görevindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kardeş hala anlamayan sensin, sana yukarıda da yazdım. O bug değil oyunun gidişat etkisi, orada Silverhand'e vereceğin cevaba göre benliğine etki bırakıyor. Zıttına gidersen zaten senin bedenine yavaş yavaş eriştiği için kızgınlığını belli ediyor, o bölüme döneceksin ve diğer seçeneği seçeceksin bu olayı yaşamak istemiyorsan. Asıl sen neyin ne olduğunu bilmediğin halde bug falan diye söylenip durma rica ediyorum. Oyunu 8 kez bitirdim ve 1 kez bunu yaşadım o da bu seçeneği seçtiğim içindi. Ha illa kaldıracağım derseniz FX Begone modunu kurabilirsin.
Konuya bak şaka gibi

Oyunda o kadar ilerledin ve senaryoyu anlayamadın mı dostum? Oyunun gidişatındaki olaylar yüzünden böyle... Grafik bugu olsa öyle olmazdı emin olabilirsin. Oyunda neredeyse hep böyle yaşayacaksın ayrıca seçimlerin de bunu etkiliyor, sana tavsiyem Silverhand ile iyi geçinmen.

Diyorum ya oyunun gidişatıyla ilgili, sen Silverhand'in zıttı davranıyorsun ve hoşlanmıyor haliyle bunu sana yaşatan da Silverhand. O bölüme dönüp diğer seçeneği seçmelisin.

Konuya bak şaka gibi

Oyunda o kadar ilerledin ve senaryoyu anlayamadın mı dostum? Oyunun gidişatındaki olaylar yüzünden böyle... Grafik bugu olsa öyle olmazdı emin olabilirsin.

Dostum kalıcı diyorum oyun oynanmıyor diyorum araştırdığımda karşıma aynı sorunu yaşayan bir tek bu arkadaş çıktı save yükledim o sebepten ve sorun çözüldü ama kendi Save'imi de yedekledim düzelmesini isterim.

Arkadaş attığım videoyu bir izleyin adamın bahsettiği hata kalıcı anlamadan dinlemeden yorum yapmayın alltaki seçeneği seçersen oyunda takılma yaşanabiliyor ve aynı efekt nadiren olacağına her saniye gözünün önünde oluyor bana olan şeyde bu dostum vakit bulunca videosunu çeker atarım.

Kardeş hala anlamayan sensin, sana yukarıda da yazdım. O bug değil oyunun gidişat etkisi, orada Silverhand'e vereceğin cevaba göre benliğine etki bırakıyor. Zıttına gidersen zaten senin bedenine yavaş yavaş eriştiği için kızgınlığını belli ediyor, o bölüme döneceksin ve diğer seçeneği seçeceksin bu olayı yaşamak istemiyorsan. Asıl sen neyin ne olduğunu bilmediğin halde bug falan diye söylenip durma rica ediyorum. Oyunu 8 kez bitirdim ve 1 kez bunu yaşadım o da bu seçeneği seçtiğim içindi. Ha illa kaldıracağım derseniz FX Begone modunu kurabilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Dostum alakası bile yok bu bir bug bilmeden yazma eğer bu senaryo gereği olsaydı 11 saattir ekran böyle olmazdı.
Bug değil diye düşünüyorum öyle olsaydı zaten çözerlerdi arkadaşın dediği gibi seçiminden dolayı oluyor. Bunu kaldıran bir mod vardı efektleri onu uygulayabilirsin.

Yukarıdaki arkadaşın attığı mod...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…