Cyberpunk 2077 görüntü oluşturma gecikme oranı yüksek

İşletim sistemi
Windows 11

EwigeS

Kilopat
Makaleler
1
RAM
DDR5 16gb
Ekran kartı
RTX4060 140w mobile
Anakart
Acer Predator Heilos Neo 16
İşlemci
i7 13700hx
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 görüntü oluşturma gecikme oranı yüksek. Klavye ve Mouse'da bu çok belli oluyor. Fareyi çevirdiğimde veya ileri gittiğimde gecikme var. İnternette biraz araştırdım, NVIDIA üzerinden ayarları yaptım oyun üzerinden ayarları yaptım ama düzeltemedim. Ne yapmam lazım.

Not: Bazen 80-90Ms'e kadar çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-19 215049.png
    362,7 KB · Görüntüleme: 53

Frame Generation mı demek istediniz yani görüntü oluşturma?

Driver güncel mi? Güncel değilse DDU ile sildikten sonra güncelleyin.

Güncel.

Bilmiyorum ya resimde yazanı demek istedim aslında. Klavye ve Mouse'da gecikme oluyor.

O gecikmeler Frame Generation veya DLSS tarzı bir şey açıksa yapıyor olabilir. Onları kapatıp test edin. Devam ederse Arkadaşın dediği gibi sürücüleri yeniden kurmayı deneyin. En kötü ihtimalle format atarsınız.

Düzelmedi. Ayrıca önceki bilgisayarımda da vardı formatlık veya sürücüler ile ilgili bir şey değil.

Düzelmedi. Ayrıca önceki bilgisayarımda da vardı formatlık veya sürücüler ile ilgili bir şey değil.

Bunu bir deneyin hocam çevirmeye uğraşamadım kusura bakmayın .

Ayar çektim demişsiniz bunu uyguladınız mı bilmiyorum ama adam düzeltmiş o yüzden belki sizde de işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…