Cyberpunk 2077 görüntüde dalgalanma oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

y3llowS

Yoctopat
Daha fazla  
Cyberpunk oyununda bütün ayarlar ultrada ve FSR kapalı olmasına rağmen görüntüde bazı bozulmalar meydana geliyor. Mesela bir kızın saçları yüzünün önündeyken sallanınca yüzüde saçla beraber git gel yapıyor ve sanki uzaktaki nesnelerde bulanıklık var şehir dışındaki çalılıklarda özellikle çok belli oluyor çözümü nedir acaba? Bu linkte attığım videoyu ben yükledim sorunu gösterebilmek için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşletim sistemi Windows11
Sistem özellikleri:
Rx 7800xt
ryzen 5 7500f
Gigabyte B650m s2h anakart

Oyun ve ekran kartı driverları güncel mi? Bende de 7800xt var. FSR açık kullanıyorum. Bazen arabaların ön tekerleğinde sağa-sola dönerken ghosting oluşuyor. Fakat sizin videodaki sıkıntı bende yok.

Oyun ve ekran kartı driverları güncel mi? Bende de 7800xt var. FSR açık kullanıyorum. Bazen arabaların ön tekerleğinde sağa-sola dönerken ghosting oluşuyor. Fakat sizin videodaki sıkıntı bende yok.
Hocam driverlar ve oyun güncel driverları silip tekrar yükledim temiz şekilde hala sıkıntı aynı

hocam bana bi ulaşma imkanınız varmı rica etsem ig:mehmetsar_oglu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı