Cyberpunk 2077 GTA 5'i Geçebilir mi?

Daha fazla  
Merhabalar. Merakımdan soruyorum sizce geçebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satış rakamları olarak diyorsanız, zor. Yanlış bilmiyorsam 120 milyon+ sattı GTA 5. Dünya'nın en çok satan 2 ya da 3. oyunu. Kolay kolay geçilebileceğini sanmıyorum.

Açık dünya oyunlarının pek hayranı değilimdir ancak GTA 5 için ön sipariş vermiştim, hayatımda ilk ve son kez ön sipariş verdiğimi de söylemem gerekli. Ama Cyberpunk 2077'yi merakla bekliyor olsam bile ön sipariş vermeyeceğim, GTA 5'i satışlarda geçebileceğini sanmıyorum. GTA 5'e göre daha iyi bir oyun olacağına neredeyse eminim ancak satışlarda geçmesi çok zor.

Tabi ki geçecektir. Çünkü cypberpunk hem grafik, fizik, vuruş hissi bakımından, hem RPG olması (oyun senin seçimlerine göre ilerliyor) daha üstün. Ben GTA 6'nın bile devirebileceğine inanmıyorum.

GTA atmosferi, hikayesi, o hazzı hiçbir oyunda alamayız diye düşünüyorum. On numara oyun geliyor fakat hem satış olarak hem de hikaye ve GTA'nın ayrı bir kendine özgü oluşundan dolayı geçebileceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…