KandıraFilozofu
Centipat
Nedir bu ironi anlayamama sorunsalı ?Nedir bu GTA 4 fanboyluğu ?
Nedir bu ironi anlayamama sorunsalı ?Nedir bu GTA 4 fanboyluğu ?
Tabi ki geçecektir. Çünkü cypberpunk hem grafik, fizik, vuruş hissi bakımından, hem RPG olması (oyun senin seçimlerine göre ilerliyor) daha üstün. Ben GTA 6'nın bile devirebileceğine inanmıyorum.
Nedir bu önümüze koyulan fiyasko? Kaplamaları bile çıkartılmış 720p oyunda 10 fps saçmalığı? Fiziklerin direk olmaması? Değil GTA 6'yı, GTA 5'i GTA 4'ü bile sallayamadı hahahahahahahaha.Nedir bu GTA 4 fanboyluğu ?
8 ay önce...Nedir bu önümüze koyulan fiyasko? Kaplamaları bile çıkartılmış 720p oyunda 10 fps saçmalığı? Fiziklerin direk olmaması? Değil GTA 6'yı, GTA 5'i GTA 4'ü bile sallayamadı hahahahahahahaha.
Nedir bu önümüze koyulan fiyasko? Kaplamaları bile çıkartılmış 720P oyunda 10 FPS saçmalığı? Fiziklerin direk olmaması? Değil GTA 6'yı, GTA 5'i GTA 4'ü bile sallayamadı hahahahahahahaha.
Nedir bu önümüze koyulan fiyasko? Kaplamaları bile çıkartılmış 720P oyunda 10 FPS saçmalığı? Fiziklerin direk olmaması? Değil GTA 6'yı, GTA 5'i GTA 4'ü bile sallayamadı hahahahahahahaha.
Sence şirinler gerçek olabilir mi?Merhabalar. Merakımdan soruyorum sizce geçebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.