Cyberpunk 2077 güzel mi?

Hala küçük detaylardan bahsediyorsun. Yaptığın yorum GTA V vs Cyberpunk 2077 karşılaştırma videolarından başka bir şey değil, kendi fikrin bile değil. Yıl olmuş 2077, lastik neden patlasın diye sorarım ben de sana.

Peki sizce GTA 5'ten iyi mi?
Alakasız iki oyun, neden karşılaştırıyoruz? GTA V'i yapan firma yarım asırdır oyun yapan, tecrübeleri ile her yeni projesinde oyun dünyasına yön veren bir firma. CDPR ise Cyberpunk 2077 dışında sadece bir tane büyük oyun yapmış, profesyonelliği olmayan bir firma. İki oyunu karşılaştırmak da saçma zaten, oyunların türleri ve vaat ettikleri bile aynı değil. Saçma karşılaştırmalardan uzak durmanızı öneririm.

Youtube'dan izlediğiniz videolarla bilgi sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Böyle şeylerin oyuna herhangi bir etkisi var mı? Bir görev yaparken aaa yansımam yok bu görevi yapamam mı diyorsunuz? Veya tekerlek patlamıyor bu görevi yapamam mı diyorsunuz?

Cyber punk buglu çıktı diye yayıncılardan bitirmeye çalıştım. Oyuna etkisi olmasa bile bana göre bir işi iyi yapan detaylarıdır fakat bu oyunda göre bileceğim tek detay olmayan lastikten çıkan lastik dumanı.

Ben de yıllardır beklenen oyunda hiçbir hata olmamasını isterdim. Her şey mükemmel olmalı.

YouTube'dan izleyip oyunu oynamayanlar böyle aşağılamaya çalışıyor oyunu işte. GTA V vs Cyberpunk 2077 videolarını izleyip laf yapmanız da cabası. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın arkadaşlar. Yansıma olmaması ya da lastik patlamaması, bunlar küçük ve göze hitap eden detaylar. Oynanışa etki eden detaylar değil. Bunlar olmadan da oyunu oynayabilirsiniz.

YouTube'dan izleyip oyunu oynamayanlar böyle aşağılamaya çalışıyor oyunu işte. GTA V vs Cyberpunk 2077 videolarını izleyip laf yapmanız da cabası. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın arkadaşlar.
Yarın oyunu indiriyorum ve deniyorum. Sevmeyeceğimi de biliyorum ama o kadar övdünüz ki indireceğim. Sonrasında da gelir tekrar gömerim.

GTA 5 vs Cyber punk videosu diyorum oyun fanboyluğunu yapıyorum fakat hala üste çıkmaya çalışıyorum ben diğer canlı türlerinden daha zeki bir mitolojik canlıyım, oyunun buglu olduğunu ve hala tam yapılmadığını bütün evren biliyor fakat itiraz etmeliyim çünkü en zeki benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…