Puppa40
Hectopat
Hikayesi muhteşem ve Judy yürümek istersen kız karakter yapSiz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
Hikayesi muhteşem ve Judy yürümek istersen kız karakter yapSiz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
Hikayesi muhteşem ve judy yürümek istersen kız karakter yap.
Hocam yeni mod çıkmış![]()
Yaklaşık 8 saat oynayıp bıraktım. Sorunların çözülmesini bekleyeceğim. Oyun bug ve performans sıkıntılarını saymazsak çok güzel. Hiçbir zaman oyunu indirip açıp oynamamış ama yinede "ÇÖP" yazan insanların lafına kulak asmayın gayet oynanabilir ve güzel bir oyun.Siz Cyberpunk 2077'yi beğendiniz mi?
Oyunu oynadığınıza emin misiniz? NPC saçmalığına ben de katılıyorum. Fakat buglar öyle oyunu bozacak dev buglar değil her saniye çıkmıyor. Oynanacak düzeyde. Ve yansımamızın olmaması ne gibi sorun çıkarır?Hayır rezalet iğrenç bir oyun. Hataları, yansımamızın olmaması, npc aptallığı ve bunlarda yetmez gibi PS deki sorunlar varken bu oyun alınmamalı.
PS deki yüklenme sorununu biliyor musun?Oyunu oynadığınıza emin misiniz? NPC saçmalığına ben de katılıyorum. Fakat buglar öyle oyunu bozacak dev buglar değil her saniye çıkmıyor. Oynanacak düzeyde. Ve yansımamızın olmaması ne gibi sorun çıkarır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.