Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 11 Aralık 2020 #31 MANNIAG dedi: Başkan seninki iade oldu mu? 1 gün 2 saat geçti talebin üstünden ancak yanıt yok. Genişletmek için tıkla... 14 gün diyorlar. İade işlemini kabul ettiler fakat kredi kartımdan aldığım için beklemedeyim bende.
MANNIAG dedi: Başkan seninki iade oldu mu? 1 gün 2 saat geçti talebin üstünden ancak yanıt yok. Genişletmek için tıkla... 14 gün diyorlar. İade işlemini kabul ettiler fakat kredi kartımdan aldığım için beklemedeyim bende.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.641 Çözümler 24 11 Aralık 2020 #32 MANNIAG dedi: Evet oluyor. Dosyaları kopyaladım. Oyunu iade ettim. Bugün de kuzenim geldi harddiske attım o da oynuyor şuan. Ben şahsen 2 ay önce vermiştim ön siparişi ancak ücretsiz oynama fırsatım varken ne diye para vereyim ki Genişletmek için tıkla... Bize de atın hocam.
MANNIAG dedi: Evet oluyor. Dosyaları kopyaladım. Oyunu iade ettim. Bugün de kuzenim geldi harddiske attım o da oynuyor şuan. Ben şahsen 2 ay önce vermiştim ön siparişi ancak ücretsiz oynama fırsatım varken ne diye para vereyim ki Genişletmek için tıkla... Bize de atın hocam.