Cyberpunk 2077 hakkındaki görüşlerim

Rx 580'i bende kullanıyorum ama dediginiz ayarlarda 60fps verebilmesi mümkün degil.Ayarları ortaya alınca bile 60fps veremiyor siz texture gibi zorlayan bir ayar ultarada ve dediginize göre diger ayarların bagzılarınında yüksekde olmasına ragmen nasıl 60 alabiliyorsunuz?

Bazı kapalı mekanlarda 60A yakın aldım. Onun haricinde sürekli 35-45 arası. Gamepadle 2 metre mesafeden oynadığım için pek takmıyorum ondan Ultra'da oynuyorum.

Metacritic kullanıcı skoru 63, bu puandan fazlasını hak ediyor. Ortalama üstü oyun.
Haklı çıktım, GTA 6 bekleyenler beklediğini alamadığı için Metacritic'e saldırdı.
Ben beğendim. Çok beklentim vardı bir kaç ay önce, beklentimi düşürdüğüm için zevk alabildim.
Puanım 83 olur. Çok iyi RPG, ortalama vuruş hissi, çöp optimizasyon, dolu dolu buglar yüzünden puan bu olurdu.
Bu arada bu oyunun 2021 yılın oyunu olması imkansıza yakın, eğer GoW Ragnarok çıkarsa.

Kıyafetler gerçekten fazla mı? Bu konuda çeşitliliği çok seven birisiyimdir. Umarım gerçekten fazla çeşitlilik vardır bu konuda.

Hocam istediğiniz kıyafet ile gezemiyorsunuz maalesef çünkü oyun Armor sistemi üzerine kurulu. Mesela şapka taktığımızda Armor'umuz yükseliyor ama karakterim şapka ile tüm karizmayı kaybediyor bu yüzden şapka kullanmıyorum. Striptizci elbisesi 40 Armor verirken swat elbisesi 38 Armor veriyor şahit oldum.
Bende 1660 ti ile orta ayarlarda ve şehir kalabalığı ortada oynuyorum ancak şehir içinde özellikle araç kullanırken çok kasma ve fps drop yaşıyorum bunun dışında kapalı mekanlar akıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…