Çözüldü Cyberpunk 2077 Haritada Görüntü Bozulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3070 Notebook
İşlemci
İ7 11800H
Selamlar dostlar. Harita bu şekilde gözükmektedir. Dün bir sorun yoktu. Sizce sebebi nedir? Oyun orijinaldir. Şimdiden ilginize alakanıza sağlık.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 134

Bu Nvidia kartlarda görülen bi glitch, hotfix yayınlanmış sanırım bununla alakalı.
Hmm. Evet, dün gece NVIDIA güncellemesi gelmişti. Yüksek ihtimal bununla alakalı. Makaleyi okuyup, uygulayıp gelişmeden haberdar ederim

Hocam sadece haritada oluyorsa iyi, oyun içi oluyorsa kötü.
Mantıklı

Ben de bunu yaşadım sonra renk le ilgili bir grafik ayarı var onu düşürdüm düzeldi.
Evet. @cyhriaeth arkadaşımın attığı makaleyi inceleyip gelişmeden haberdar ederim

Şu oyun cidden bir fiyasko olarak çıktı, bu kadar güzel bir konsepti bu kadar sorunlu nasıl çıkarabildiler anlayamıyorum, sürekli bir sorunla karşılaşmaktan yıldım en sonunda pes edip sildim, DDR4'lü sistemde de 5'li sistemde de 3090'lı karttada 3070 Ti'lı karttada aşırı bir optimizasyon sıkıntısı var, o kadar güncelleme yaptılar ama yok yani, keşke sorununu çözebilecek spesifik bir önerim olsa ama durduk yere aynı sıkıntı belirli bir süreden sonra bende de oldu sonra geçti, üstüne saatlerce oynadım tekrar çıktı, garip bir oyun cidden. En son silmeden önce insanların kafası yoktu, nereye gittiyse artık.

Burada yazılana göre bir önceki Geforce sürümüne geri dönüş tek seçenek. Ben de böyle bir şey yapmayacağımdan Night City'le yatakları bir süre ayrı tutacağım gibi. Hayırlısı be :)

Şu oyun cidden bir fiyasko olarak çıktı, bu kadar güzel bir konsepti bu kadar sorunlu nasıl çıkarabildiler anlayamıyorum, sürekli bir sorunla karşılaşmaktan yıldım en sonunda pes edip sildim, DDR4'lü sistemde de 5'li sistemde de 3090'lı karttada 3070 Ti'lı karttada aşırı bir optimizasyon sıkıntısı var, o kadar güncelleme yaptılar ama yok yani, keşke sorununu çözebilecek spesifik bir önerim olsa ama durduk yere aynı sıkıntı belirli bir süreden sonra bende de oldu sonra geçti, üstüne saatlerce oynadım tekrar çıktı, garip bir oyun cidden. En son silmeden önce insanların kafası yoktu, nereye gittiyse artık.
Oyun düzeldi dediler deneyeyim dedim pişman oldum adam yürürken etrafa çarpıyor ve eşyaları uçuruyor. Silah alıyorum kayboluyor.

Ben 1650 Ti ile FSR'ı Ultra kaliteye çekip orta ayarlarda 50 55FPS civarı oynadım bug olarak da sadece araba sürerken yaşadım sizde neden öyle oldu ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı