Cyberpunk 2077 hayatların mantığı nasıl işliyor?

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar görüşlerinizi çok merak ediyorum öncelikle. Bildiğiniz üzere Cyberpunk için 3 farklı hayat yolu var. Ben her hayatın hikayesi farklı sanıyordum ama hepsinde görevler aynı? Şu anda göçebe ile oynuyorum ve kafamdan şunu söylemiştim, göçebe- sokak çocuğu- şirketçi oynarım demiştim. Ama oyunu bitirdikten sonra onlarla da oynasam mantığı ne olacak? Çözemedim. Yardımlarınız için sağ olun.
@Motionless IN White

Sadece ilk 30 dakikaları kendilerine özel. Bir de oyun içinde hiçbir etkiye sahip olmayan hayat tarzına özel diyaloglar var.

O zaman bir hayatla bitirdikten sonra diğerlerini oynamaya gerek yok? Boşuna konular açmışız ilk hangi hayatla oynayacaksınız diye :(

Ben daha herhangi bir şeyin herhangi bir şeye etki ettiğini göremedim. Hikaye akıyor kendi kendine sen ne diyeceğini seçiyorsun. Bu kadar seçim RPG olmayan GTA'da da vardı. Silahları karakteri geliştirip hikayeyi oynadığın bir oyun. Güzel mi güzel bence beni sardı. Ama seçimler konusu üzdü yani herşeyin sonu aynı yere bağlanıyor önemli bir seçimden önce save alıp 2 sonucuda test ettim. Bende göçebe oldum salak salak diyaloglar çıkıyor göçebeye özel çıkmasa da olur hatta onları seçmiyorum bile. Neyse çok takılma seçimlere karakter geliştirilen GTA gibi düşünerek oyna oyun güzel :).

Ben daha herhangi bir şeyin herhangi bir şeye etki ettiğini göremedim. Hikaye akıyor kendi kendine sen ne diyeceğini seçiyorsun. Bu kadar seçim RPG olmayan GTA'da da vardı. Silahları karakteri geliştirip hikayeyi oynadığın bir oyun. Güzel mi güzel bence beni sardı. Ama seçimler konusu üzdü yani herşeyin sonu aynı yere bağlanıyor önemli bir seçimden önce save alıp 2 sonucuda test ettim. Bende göçebe oldum salak salak diyaloglar çıkıyor göçebeye özel çıkmasa da olur hatta onları seçmiyorum bile. Neyse çok takılma seçimlere karakter geliştirilen GTA gibi düşünerek oyna oyun güzel :).
Diğer hayatları oynamayayım mı o zaman hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı