Cyberpunk 2077 hayranlarının görüşleri ne?

Size göre hangisi.

• Oyun güzel.

Oy: 31 44,3%
  • Oyun güzel değil.

Oy: 9 12,9%
  • Daha denemedim.

Oy: 30 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    70
Şu anda deneyemedim ama gördüğüm ve bildiğim kadarıyla oyun güzel değil direkt mükemmel. Hatta benim için Witcher'dan bile iyi olma yolunda, bakalım bugün 5'den sonra deli gibi oynayacağım

Oynamadım ama izlerken nedense çok sıkıldım o yüzden pek güzel fikirlerim yok şu an oyun hakkında. Sanırım Path of Exile gibi RPG oyunları bana daha uygun. Belki oyunu oynadıktan sonra fikirlerim değişir.

Burada belirttim görüşlerimi. Özet olarak ben bayıldım.

Hayatsız gibi oynuyorum, 6 saat olmuş. Normalde oyun oynarken de çalışan tuvalet, yemek, su gibi 2-3 tane fonksiyonum vardı, bu oyunu oynarken onlar da çalışmıyor. Ben oyunu değil oyun beni oynuyor. Gece de yatmam oynarım herhalde.

Beni üzen tek şey RTX açamamış olmam. DLSS'i kökleyince açabiliyorum ama o zaman da görüntü çok bulanıklaşıyor Neyse, oyunun RTX kapalı hali bile efsane gözüktüğü için çok da dokunmadı.

Bug ile karşılaşmadım ancak FPS droplar bir hayli fazla ve optimizasyonu beğenmedim. DLSS ve RTX kapalı, Yüksek/Orta karışık ayarlarda R5 3600 + RTX 2060 sistemimde 45-55 FPS arası alıyorum ve zaman zaman birkaç saniyeliğine de olsa FPS 30'un altına düşüyor. Vuruş hissini beğendim. Arayüzü hoş, temaya uygun. Karakter modelleme kısmı detaylı olmuş, penis boyunu ayarlayabileceğiniz kadar detaylı. RPG ve aksiyonu iyi harmanlamışlar. Sistemimi çok yoran bir oyun değil ve sıcaklık/kullanım değerleri normal. Genel olarak oyundan memnunum, parasını hak ediyor. Çok oyunculu modu da çok gecikmezse tadından yenmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…