Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #11 Paul Walker dedi: Belli olmaz bir bakmışsın Dex'e silah dayiyorum tabii ileride oyle bir şey varsa. Genişletmek için tıkla... @kino hocam jackieyi Viktor'a götürseydik yaşayacak mıydı ben annesine gönderdim de Son düzenleme: 25 Haziran 2022
Paul Walker dedi: Belli olmaz bir bakmışsın Dex'e silah dayiyorum tabii ileride oyle bir şey varsa. Genişletmek için tıkla... @kino hocam jackieyi Viktor'a götürseydik yaşayacak mıydı ben annesine gönderdim de
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 25 Haziran 2022 #12 Paul Walker dedi: Dexter mi? Kafa yerinde değil neyse ihanet etmedim o adama bardaki kadını şikayet edebilsem keşke Genişletmek için tıkla... Oyunun fragmanını izlemeden buraya geldiğin çok belli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paul Walker dedi: Dexter mi? Kafa yerinde değil neyse ihanet etmedim o adama bardaki kadını şikayet edebilsem keşke Genişletmek için tıkla... Oyunun fragmanını izlemeden buraya geldiğin çok belli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #13 qelos dedi: Oyunun fragmanını izlemeden buraya geldiğin çok belli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Direkt oyuna giriştim
qelos dedi: Oyunun fragmanını izlemeden buraya geldiğin çok belli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Direkt oyuna giriştim
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2022 #14 @Paul Walker en doğrusunu yaptın.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #15 Sonradan açılıyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Haziran 2022 #16 Bu Delamein'in araba götürme görevi buglandı bende yapmasam sıkıntı olacak mı ileride? Ona göre davranacağım. @kino
Bu Delamein'in araba götürme görevi buglandı bende yapmasam sıkıntı olacak mı ileride? Ona göre davranacağım. @kino
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2022 #17 @Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok.
@Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #18 kino dedi: @Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kadın bizi yarış için görevlendiriyor ya onu yapmaya gerek var mı araba, para vs. verecekse yapayım.
kino dedi: @Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kadın bizi yarış için görevlendiriyor ya onu yapmaya gerek var mı araba, para vs. verecekse yapayım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Haziran 2022 #19 @Paul Walker o da hikayeli bir yan görev. İzleyeceğin yola göre 1 veya 2 adet araç kazanıyorsun.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 25 Haziran 2022 #20 kino dedi: @Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Alakası olmadığını biliyordum da konu açmak istemedim. Teşekkürler.
kino dedi: @Hoaxer onunki yan görev bununla alakası yok. O görevin sonunda bir tane hediye araç alıyorsun onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Alakası olmadığını biliyordum da konu açmak istemedim. Teşekkürler.