Cyberpunk 2077 İade Kabul Olmuyor

2 saatten az oynama ve alımdan sonra 14 gün geçmemeli. Ön sipariş ise çıkıştan sonra 14 günü geçmemeli. 1-2 gün bekleyin.

CP2077'de yok mu peki.
Yok. Olmamasının sebebi de yapımcılarının eski bir crack ekibi topluluğu olması. Oyun zaten kırılacak, insanlar saçma sitelerden virüs veya zararlı yazılım indirmesin. Dolandırılmasın diye bu şekilde çıkarıyorlar.

İade kabul etmemesinin sebebi dosya kalınca tekrar açıldığından dolayıdır.Buna çözüm bulmaya çalışıyorlardır.

Yakın zamanda hesabınızın şifresini, e-posta adresini değiştirdiniz mi?

Yakın zamanda hesabınızın şifresini, e-posta adresini değiştirdiniz mi?
Hayır. Zaten oynadıktan sonra arkadaşlara veririm veya satarım diye yan hesaba almıştım. 8 Eylül tarihinde ön sipariş verdim. Şifre değiştirmedim veya steam guard açmadım

Hayır. Zaten oynadıktan sonra arkadaşlara veririm veya satarım diye yan hesaba almıştım. 8 Eylül tarihinde ön sipariş verdim. Şifre değiştirmedim veya Steam Guard açmadım.

Hocam ben biraz önce iade talebi oluşturdum. 50 dakika gibi sürede iade talebim onaylandı. Biraz bekleyince bence sizinki de onaylanır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…