Cyberpunk 2077 için AMD İşlemcilerde Bedava Performans Artışı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Cyberpunk-Sistem-03.jpg

AMD işlemcinizle Cyberpunk 2077’de bedava performans artışı istiyorsanız rehberimize göz atmanızda fayda var! Cyberpunk 2077’nin, Intel olmayan CPU’larda çalıştırıldığında optimizasyonları engelleyen bir Intel C ++ derleyicisi kullandığı belirtiliyor. Oyunda bu kontrolü devre dışı bırakıp %10-20 oranında bir performans artışı elde edebilirsiniz. Yöntemi deneyen bazı kullanıcılar FPS’de artış görürken bazıları ise minimum FPS değerlerinin artık çok […]

Devamı: Cyberpunk 2077 için AMD İşlemcilerde Bedava Performans Artışı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ryzen 5 3500X 1660 Super kullanıyorum, değişim oldu yayın + 1080P kayıt alıyorum yüksek-orta karışık ayarlarda 40-55 FPS arası alıyordum hala aynı alıyorum araca binince falan bazen 35 görüyor ama çok fazla drop yiyordum bu droplar kalktı veya bana öyle geliyor. Yaklaşık 2-3 saat daha oynayıp tam bir düzelme var ise yazacağım.

Ryzen 5 3500X 1660 Super kullanıyorum, değişim oldu yayın + 1080P kayıt alıyorum yüksek-orta karışık ayarlarda 40-55 FPS arası alıyordum hala aynı alıyorum araca binince falan bazen 35 görüyor ama çok fazla drop yiyordum bu droplar kalktı veya bana öyle geliyor. Yaklaşık 2-3 saat daha oynayıp tam bir düzelme var ise yazacağım.

Bunu yazdıktan sonra 2 saate yakın yine yayın + kayıt yaptım benim kendi ekranımda ki donmalar %90 oranda düzeldi, aniden FPS düşmesi yok, araç sürerken çok fazla takılarak gidiyordum o olay kalktı, çatışmalara girerken 30 FPS falan oluyordu 40 altına düşmedim kısaca işe yaradı çok teşekkür ederim @Ali Güngör.

Aynı kayıt dosyası, aynı konum, fareyi kıpırdatmadan aynı açıya bakarak denedim. Yapmadan önce FPS 65-66 değişiyordu, yaptıktan sonra 65-67 arasında değişmeye başladı. :) CPU Ryzen 5 2600, GPU RTX 2060, ultra grafik, RTX off, DLSS: dengeli.
images (22).jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı