@XPLSG arkadaşında belirttiği gibi 1 günlük veya 1 haftalık paket alıp deneyebilirsin. İnternet hızın yeterli.
Siz hangi sunucuda ve hangi paketi kullanıyorsunuz acaba.
@XPLSG arkadaşında belirttiği gibi 1 günlük veya 1 haftalık paket alıp deneyebilirsin. İnternet hızın yeterli.
Hocam hangi bölgede oturuyorsunuz ben bursada oturduğum için West olan istanbula bağlanıyorum zaten 2 sumucu var central olanda Ankara size en yakın olana bağlanın.
Gecikme farkı olur sadece. Fakat goruntu kalitesi ikisinde de aynı olur.Hocam ekran kartı driverim güncel ama sorun devam etmekte ve eu ile TR arasında ne gibi farklar bulunmakta?
Ben Edirne'de oturuyorum hocam.
Biraz alakasız olabilir ama Basic paketi tekrar denemek için giriş yaptığımda şu hata ile karşılaşıyorum.
Gecikme farkı olur sadece. Fakat goruntu kalitesi ikisinde de aynı olur.
Istanbula bağlanın.
Steam hesabınızla alakalı sanırım bağlantıyı kesip yeniden bağlayın.
O zaman VPN ile oynamaya hiç gerek yok?
Denedim ama olmadı tekrar silip indiriyorum uygulamayı ek olarak uygulama hakkında pek bir bilgim yok istanbula nasıl bağlanabilirim acaba?
Ayarlardan sunucu kısmı otomatikte muhtemelen oradan TR-WEST1 gibi bir yazı olacak onu seçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.