Bu satın alma, PS5te de oynanabilir olacak Cyberpunk 2077 güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. Kanun kaçağı paralı asker V olarak oyna ve ölümsüzlüğün anahtarı olan eşsiz bir implantın peşine düş...
store.playstation.com
Kusuruma bakmayın. Moderatörler yanlış olarak işaretleyebilir yorumumu. PS4 Pro için gelişmiş FPS değerleri verecekmiş. PS4 Slim destekliyor ve 30 FPS oynanabiliyor.
Bana da öyle geliyor, PC'nin 45-50 FPS'i PS4'ün 30 FPS'i ediyor gibi sanki ve mobil GTX 1650'yle Low'da 50 FPS üstüne çıkacağını sanmıyorum, umarım optimizasyonu iyi olur.
Bana da öyle geliyor, PC'nin 45-50 FPS'i PS4'ün 30 FPS'i ediyor gibi sanki ve mobil GTX 1650'yle Low'da 50 FPS üstüne çıkacağını sanmıyorum, umarım optimizasyonu iyi olur.
Ben o kadar düşük FPS vereceğini hiç sanmıyorum. RX 570 ile 5 FPS farkı var. Low ayarlarda 60 FPS geçeceğini düşünüyorum. RX 570 için orta ayarlar 60 FPS deniliyor.
8 GB olması büyük sıkıntı çıkartır mı? Grafiklere çok takıntı değilim low da olsa tamamım ama pcde 40-50 fps sanki kasıyor hissiyatı veriyor ps4 aksine
Ben o kadar düşük FPS vereceğini hiç sanmıyorum. RX 570 ile 5 FPS farkı var. Low ayarlarda 60 FPS geçeceğini düşünüyorum. RX 570 için orta ayarlar 60 FPS deniliyor.
8 GB olması büyük sıkıntı çıkartır mı? Grafiklere çok takıntı değilim low da olsa tamamım ama pcde 40-50 fps sanki kasıyor hissiyatı veriyor ps4 aksine
Mobil kartlarda 10-15 fps düşük oluyor ondan tırsıyorum hocam