İşlemci yeterli. Ekran kartını hesaba katarsak düşük ayarlarda rahatlıkla oynanır.Arkadaşlar bu işlemci Turbo'yla beraber yükseliyormuş herhalde hızı. Yeterli olur mu Cyberpunk için? Ekran kartım 1050M.
Oyunun optimizasyonu başarılı olsa da olmasa da işlemci gani gani yeterli, fakat grafik kalitesi olarak ayar kısmanız gerekebilir keza mobil GTX 1060'ın bile 1080p ultrada 60 FPS ve üstü seviyede çalıştırabileceğine ihtimal vermiyorum. Onun haricinde RAM miktarınızın minimum 8 GB olduğunu düşünerek uygun ayarlamalarla oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Oyunun optimizasyonu başarılı olsa da olmasa da işlemci gani gani yeterli, fakat grafik kalitesi olarak ayar kısmanız gerekebilir keza mobil GTX 1060'ın bile 1080P Ultra'da 60 FPS ve üstü seviyede çalıştırabileceğine ihtimal vermiyorum. Onun haricinde RAM miktarınızın minimum 8 GB olduğunu düşünerek uygun ayarlamalarla oynayabileceğinizi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.