Cyberpunk 2077 için i5 9300H 2.4 GHz 8CPU yeterli mi?

İşletim sistemi
Windows 10

HaresYksl

Centipat
Arkadaşlar bu işlemci Turbo'yla beraber yükseliyormuş herhalde hızı. Yeterli olur mu Cyberpunk için? Ekran kartım 1050M.

Oyunun optimizasyonu başarılı olsa da olmasa da işlemci gani gani yeterli, fakat grafik kalitesi olarak ayar kısmanız gerekebilir keza mobil GTX 1060'ın bile 1080p ultrada 60 FPS ve üstü seviyede çalıştırabileceğine ihtimal vermiyorum. Onun haricinde RAM miktarınızın minimum 8 GB olduğunu düşünerek uygun ayarlamalarla oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Oyunun optimizasyonu başarılı olsa da olmasa da işlemci gani gani yeterli, fakat grafik kalitesi olarak ayar kısmanız gerekebilir keza mobil GTX 1060'ın bile 1080p ultrada 60 FPS ve üstü seviyede çalıştırabileceğine ihtimal vermiyorum. Onun haricinde RAM miktarınızın minimum 8 GB olduğunu düşünerek uygun ayarlamalarla oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Hocam RAM 16 GB. Medium da 60 FPS oynatır mı?
Oyunun optimizasyonu başarılı olsa da olmasa da işlemci gani gani yeterli, fakat grafik kalitesi olarak ayar kısmanız gerekebilir keza mobil GTX 1060'ın bile 1080P Ultra'da 60 FPS ve üstü seviyede çalıştırabileceğine ihtimal vermiyorum. Onun haricinde RAM miktarınızın minimum 8 GB olduğunu düşünerek uygun ayarlamalarla oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Hocam yordum ama :D bir sorum daha var. Ben ekran kartını 1 yıldır güncellemedim. Çok FPS farkı yaratır mı ? @Jonathan North

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı