i5-4200U Laptop Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Ram 16 gb tavsiye ederim ekran kartı gtx 1660 super işlemci intel core i5 2020 modeli fazla kasmaz onları alırsan.
Allah aşkına konuyla sizin yazdığınızın ne alakası var? Adam kaldırır mı diye sormuş ne almalıyım diye sormamış.
 
Hocam o laptop ile Cyberpunk açmak yarın aya gitmeniz ile aynı olasılıkta ama yine de deneyin belki Low ayarlarda 3 FPS alırsınız :)

(3) Getting Cyberpunk 2077 to run on a Low End PC - YouTube hocam böyle bir video var bir sürü kişi 40 FPS 30 FPS çıkarmış bunları yapsam olur mu bence olur
Laptopunuz kilitlenip kalmasın sonra denemeyin derim. Açmaz bile.

(3) Getting Cyberpunk 2077 to run on a Low End PC - YouTube hocam bu videoyu yapsam bir sürü kişiye yardımcı olmuş

Yani kısaca açar değil mi hocam açması yeteri.

Hocam dediğim gibi AMD Radeon HD 6750M sanırım test videosu atmışlar 30 FPS 27 FPS alıyor adam hocam 27-26 da razıyım sadece açıp ana menüye gelmesi lazım benim için hocam yani dediklerim olur mu?
Hocam bari sizler yapmayın bir konu açıyom yarıda bırakıp gidiyorlar bir konu açıyom yarıda bırakıyorlar hocam yeter.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı