GameSpot, oyunda birçok bug olduğu için oyun keyfinin yarıda bölündüğünü söylemiş. 70 puan vermelerinin sebebi bence bu. Buglar olmasaydı 80-90 vereceklerini düşünüyorum.
GameSpot, oyunda birçok bug olduğu için oyun keyfinin yarıda bölündüğünü söylemiş. 70 puan vermelerinin sebebi bence bu. Buglar olmasaydı 80-90 vereceklerini düşünüyorum.
Yorumların genelinde bu bug durumlarından söz edilmiş. Firmanın da buglar olabileceği ve güncellemeler ile önüne geçilebileceği yönünde bir açıklaması vardı.
Gamespot, oyunda birçok bug olduğu için oyun keyfinin yarıda bölündüğünü söylemiş. 70 puan vermelerinin sebebi bence bu. Buglar olmasaydı 80-90 vereceklerini düşünüyorum.
Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.
Dikkatli incelerseniz: Buglardan, tekrar eden içeriklerden, bazı yazılımsal hatalardan söz edilmiş. Ancak tasarım, oynanış, hikaye, sundukları ile de çok sevilmiş. Öncesinde saydıklarımı daha önemli gören kuruluşlar ise puanlarını kırık olarak sunmuşlar.
Bir tanesi şu yüzden puan düşürmüş;
"Oyunda Trans olmadığını, ses üzerinden cinsiyet atandığını" söyleyip puan kırmış.
Ben politik doğruculuğu şey yapayım...