Yorumların genelinde bu bug durumlarından söz edilmiş. Firmanın da buglar olabileceği ve güncellemeler ile önüne geçilebileceği yönünde bir açıklaması vardı.GameSpot, oyunda birçok bug olduğu için oyun keyfinin yarıda bölündüğünü söylemiş. 70 puan vermelerinin sebebi bence bu. Buglar olmasaydı 80-90 vereceklerini düşünüyorum.
Gamespot, oyunda birçok bug olduğu için oyun keyfinin yarıda bölündüğünü söylemiş. 70 puan vermelerinin sebebi bence bu. Buglar olmasaydı 80-90 vereceklerini düşünüyorum.
91 puanla aşırı fazla satamaz yapımcısı da aynı şeyi demişti. 90 civarı olursa bekledikleri gibi 99 olursa aşırı miktarda satış bekliyorlardı.Mevcut linkten takip edebilirsiniz:
Cyberpunk 2077 critic reviews
Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.www.metacritic.com
Dikkatli incelerseniz: Buglardan, tekrar eden içeriklerden, bazı yazılımsal hatalardan söz edilmiş. Ancak tasarım, oynanış, hikaye, sundukları ile de çok sevilmiş. Öncesinde saydıklarımı daha önemli gören kuruluşlar ise puanlarını kırık olarak sunmuşlar.Puanlar abartılı. Bazıları oyuna 10/10 vermiş.
Hiç mi hatası yok nu oyunun?
Bir tanesi şu yüzden puan düşürmüş;2 Tane eleştirmen kötü puan vermiş acaba neden. Gerçekten merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.