Yok hocam şey için mesela ana hikayesi evet biraz daha kısa fakat Cyberpunk 2077 oyununda açık dünyada yapacak tonlarca şey var. Aynı Skyrim oyunu gibi geldi benim gözüme.
Yok hocam şey için mesela ana hikayesi evet biraz daha kısa fakat Cyberpunk 2077 oyununda açık dünyada yapacak tonlarca şey var. Aynı Skyrim oyunu gibi geldi benim gözüme.
Hocam çok fazla yan görev ve yapacak şeyler var. Ben beğendim oyunu. Combat mekaniğini biraz daha iyi olabilirdi ama olsun. Bir de sizi dediğiniz gibi yüz animasyonları bana da garip geliyor nedense.
Hocam çok fazla yan görev ve yapacak şeyler var. Ben beğendim oyunu. Combat mekaniğini biraz daha iyi olabilirdi ama olsun. Bir de sizi dediğiniz gibi yüz animasyonları bana da garip geliyor nedense.
@Odyofil hocam Cyberpunk 2077 oyunu bence Skyrim oyununa çok benziyor. Skyrim oyunundaki gibi yapılacak çok şey var. Skyrim oyunu neredeyse bitmiyordu aynısı Cyberpunk 2077 için de geçerli bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hocam Skyrim bitmeyen bir oyundur. Ana hikayesi 40 saat falan sürer. Yan görevleri ve diğer oyunda bulunan şeyler yapılırsa 400 saat oynayan insanlar oluyor. Bitmiyor oyun her yerden farklı bir şey çıkıyor.