Yüz animasyonlarına alışamadım ben nedense.Vuruş hissini düzeltsinler buglara da razıyım.
Yüz animasyonlarına alışamadım ben nedense.Vuruş hissini düzeltsinler buglara da razıyım.
Oyunun dünyası çok geniş ancak hikaye temelli olduğu için Skyrim gibi pek olmaz.
Sanırım epey yan görev var öyle deniyordu yani o konuda epey süre tanır bize.Yok hocam şey için mesela ana hikayesi evet biraz daha kısa fakat Cyberpunk 2077 oyununda açık dünyada yapacak tonlarca şey var. Aynı Skyrim oyunu gibi geldi benim gözüme.
Sanırım epey yan görev var öyle deniyordu yani o konuda epey süre tanır bize.
Şu anda bu oyunun pek de muadili yok. Birkaç yamayla biraz düzelir. Bir de işin Online boyutu var.Hocam çok fazla yan görev ve yapacak şeyler var. Ben beğendim oyunu. Combat mekaniğini biraz daha iyi olabilirdi ama olsun. Bir de sizi dediğiniz gibi yüz animasyonları bana da garip geliyor nedense.
Skyrim i oynamadım daha@Odyofil hocam Cyberpunk 2077 oyunu bence Skyrim oyununa çok benziyor. Skyrim oyunundaki gibi yapılacak çok şey var. Skyrim oyunu neredeyse bitmiyordu aynısı Cyberpunk 2077 için de geçerli bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Birkaç kişi işlemci sömürüyor demiş. Benim 9600K kaldırır mı acaba şüpheye düştümHocam darboğaz bu oyunda çok sorun yaşatmaz diye düşünüyorum.
Witcher'da 90-60 FPS alıyorum Ultra'da ve bu sorun herkeste var değil mi?
Skyrim'i oynamadım daha.
Denetim masası, aygıt yöneticisinde, görüntü bağdaştırıcıları altında ne yazıyor hocam?MaxP benim kartımda seninkiyle aynı yani. DLSS ile rahat 60 FPS alırsınız. Hatta 60-70 arası oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.