Çözüldü Cyberpunk 2077 ile Phantom Liberty ayrı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Pek anlamadım.

Bu oyunun Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC'sine ayrı olarak giriliyor yoksa direkt ana oyuna bağlı olarak gömülü mü?

Çözüm
Direkt kendi yeni oyun deyince seçtiriyormuş.

Sonradan ilerleyince DLC geçme yeri geliyormuş.
En baştan da DLC girilebiliyor tabii.

wgweg.jpg
Oyuna DLC'den başladığımızı demiyorum, normal hikayeden başlayıp bir kısmında DLC'ye geçiş yaptığımız gibi kaldı aklımda.

Normal hikaye ile başlamıyorsun sadece karakterini oluşturuyorsun, takım seçiyorsun. Sonrasında dediğim gibi DLC'nin jeneriğine doğru gidiyorsun. Videosunu da buldum, izleyelim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal hikaye ile başlamıyorsun sadece karakterini oluşturuyorsun, takım seçiyorsun. Sonrasında dediğim gibi DLC'nin jeneriğine doğru gidiyorsun. Videosunu da buldum, izleyelim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videonun 3. kısımı benim dediğim yer, normal hikayede bir yere kadar oynadıktan sonra DLC kısmına geçiyorsunuz.

Hocam siz normal başlayın oyuna, bir süre sonra Songbird adlı arkadaş sizle iletişime geçecektir. O göreve devam ettiğinizde DLC başlamış oluyor zaten. DLC de zaten oyuna alternatif bir son ekliyor, alakasız bir şey değil ana oyunla.

Hocam siz normal başlayın oyuna, bir süre sonra Songbird adlı arkadaş sizle iletişime geçecektir. O göreve devam ettiğinizde DLC başlamış oluyor zaten. DLC de zaten oyuna alternatif bir son ekliyor, alakasız bir şey değil ana oyunla.

Hocam sadece DLC görevleri yok ama ana hikayenin görevleri de tekrardan geliyor ben oynayınca fark ettim ya diyorum ben bunu daha önce oynadım meğerse DLC seçince bile ana oyun hikayesini de oynayabiliyorsun değil mi yanlışım var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı