Cyberpunk 2077 ile RX 6600'ın 80 derece olması normal mi?

Dacia Duster

Picopat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 oynuyorum ve grafik ayarlarım 1080p yüksek ve Ultra karışımı. Bayağıdır bilgisayarı temizliyorum. Sizce berbat mı bu değerler?

Dosya Ekleri

• 20250711_005726.jpg
    20250711_005726.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 45
Herkes normal demiş ama bence sıcaklık tehlikeli olmasa da bir tık yüksek gibi. AMD Software üzerinden fan eğrisini biraz yukarı alırsan ortalama 5-10°c düşüş görebilirsin. Ayrıca farkında olmadan AMD Software'daki 'otomatik hız aşırtma' profilini seçmiş olabilirsin, bu da sıcaklığı artırıyor. Kart normalde 70-75°c civarında çalışmalı.

Herkes normal demiş ama bence sıcaklık tehlikeli olmasa da bir tık yüksek gibi. AMD Software üzerinden fan eğrisini biraz yukarı alırsan ortalama 5-10°c düşüş görebilirsin. Ayrıca farkında olmadan AMD Software'daki 'otomatik hız aşırtma' profilini seçmiş olabilirsin, bu da sıcaklığı artırıyor. Kart normalde 70-75°c civarında çalışmalı.

6600 XT modeli sanmışım RX6600 için daha aşağıda olması gerekiyor 80 derece biraz fazla kalıyor normal değil bence.

Sağ ol hocam yapayım bayağıdır da temizlemiyorum yani 2 3 ay gibi bir süre olabilir ilk mesajda yanlış yazmışım bunu uygulayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı