Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

Witcher 3, 5 Yıllık bir oyun olmasına rağmen hala bug kaynıyor
Roach bugu dışında neredeyse hiçbir bugla karşılaşmadım.
5 yıl olmuş hala at sürerken ağaçlara takılıyorsunuz, karakter bazı cisimlerin arasına sıkışıyor ve çıkmıyor, at kendi kendine bir yerlere takılıyor vs.
Bazen Geralt bir taşa çarpıverdiği zaman ölüyor, fall damage çok saçma yani. Bug mudur değil midir orası muamma.
Oyunun bugları senin crackli oynaman yüzünden, bende şu ana kadar belki 10 tane bugla karşılaşmışımdır ama onlarada gülüp geçtim hiç oyunu kırmadı.
Doğrudur, korsan oynadığımdan kaynaklanıyordur belki demiştim zaten.

Oyun dosyaları ne kadar tam hangi güncelleme var bilmeden.
Oyun dosyaları 60 GB, oyunun ilk sürümüdür yüksek ihtimalle. Kontrol edeceğim bilgisayara girdiğim zaman.
Zaten anladığım kadarıyla oyunu satın bile almamışsın. Daha da alçaldın gözümde şuan. Klasik hater işte. Ne bekliyosam.
Aynen ben hater'ım, oyun çıkmadan önce balon olacak gibi söylemlerde bulundum. Doğrusu ben oyunu bekleyen kısımdan değildim ve oyunu da kötülemiyordum, zaten Witcher 3 ile oldukça sevmiştim CD Project Red'i. Ancak 3 saat içinde bile ben bunları yazabiliyorsam sorun bende değil oyunda, örnek olarak Witcher 3'ü 3 saat oynasam ancak hikayesi sıkıcı falan diyebilirim.

3 Saat oynadığın bir oyunu sanki bitirmişsin gibi incelemen çok saçma. 3 saatlik bir deneyimden ne gibi bir sonuç çıkartıyorsun? Ben 10 saat Witcher oynayıp 10 saatlik deneyimimi anlattım ve onda fan kitlesi tarafından linç yedim fakat bu yaptığın şeyin saçma olduğunu sende biliyorsun. Oyunu 3 saat deneyim edip sanki bitirmiş gibi konuşuyorsun. Yok bak dostum onu bunu geçtim oyuna neden puan veriyorsun? 3 saatlik deneyimden ne çıkarttında puan veriyorsun? Ayrıca ben oyunun yakın dövüşünü fena bulmadım işte adamın yumruğuna vurduğunda adam geri sekiyor falan orada yumruk atıp hamle uyguluyorsun oyunun başında robot tarzı bir şey var onla vs atıp orada ısınabilirdin zaten robotun başındaki NPC'le dövüş kulubune gitmek için konuşuyorsun oraya gidip daha yakından inceleyebilirdin. Tam olarak 3 saatte ne yaptın ki yakın dövüşü eleştirdin? Bu senin kendi görüşün saygım var fakat 3 saatlik deneyimi sanki oyunu bitirmiş gibi eleştirmen çok saçma haberin olsun. Ayrıca 3 saattlik oynanıştan da "bu oyun bitmemiş bir oyundur" sonucu çıkarman çok gereksiz .

Dostum bu oyun çok pahalı arkadaşa o konuda hak veriyorum Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta her oyunu para vererek oynicaksın diye bir şey yok bazen olur böyle.

Zaten anladığım kadarıyla oyunu satın bile almamışsın. Daha da alçaldın gözümde şu an.

Bunu yazarak sende şu an başkalarının gözünde alçaldın.

3 saatlik bir deneyimden ne gibi bir sonuç çıkartıyorsun?
3 saat oynayan bir oyuncu bile bunları yazabiliyorsa sorun bende değil oyunda.
3 saatlik deneyimden ne çıkarttında puan veriyorsun?
Bu arada oyun her geçen dakika kötüleşiyor, artık oyuna puanım 10 üzerinden 5. Doku hatası o kadar fazla ki takmadan edemiyorum, FPS dropları da var. Atmosferine giremiyorum oyunun, ciddiye alamıyorum. V1.03 sürümünü oynadığım içindir yüksek ihtimalle.
Bu yaptığın şeyin saçma olduğunu sende biliyorsun.
Şimdi de kahin kesildin başıma, bravo. Aklımı okumayı nasıl başardın?
Oyunun başında robot tarzı bir şey var onla vs atıp orada ısınabilirdin zaten robotun başındaki NPC'le dövüş kulübune gitmek için konuşuyorsun oraya gidip daha yakından inceleyebilirdin.
Dövüş eğitimini bitirdim ve kardeşlerle 2v1 dövüş attım, fikrim aynı.
Ayrıca 3 saattlik oynanıştan da "bu oyun bitmemiş bir oyundur" sonucu çıkarman çok gereksiz .
Bunu ben söylemiyorum, herkes söylüyor.

3 Saat oynayan bir oyuncu bile bunları yazabiliyorsa sorun bende değil oyunda.

3 Saatlik bir deneyimde bunu çıkarman çok saçma steamda bile bir oyunun iade süresi 2 saat sen burada 3 saat deneyim ettim diyorsun 3 saat hiçbir şey dostum ben eğlence amaçlı hikayesi olmayan bir oyunu günlük 5 saat oynuyorum zaten 3 saat hiçbir şey.

Eski sürümden büyük ihtimal evet. Fakat bu puanı ciddiye alan olmamıştır 3 saat deneyim eden bir oyuncunun puanını kim ciddiye alır. Doku hatasını ben hiç yaşamadım dokular dümdüz sizde sorun var eski sürümden kaynaklıdır oda.

Dövüş eğitimini bitirdim ve kardeşlerle 2V1 dövüş attım, fikrim aynı.

Saygım var dedim zaten. Bana göre güzeldi sana göre değişir.

Bunu ben söylemiyorum, herkes söylüyor.

Herkes 3 saat oynayıp söylemiyor .

Steam'de bile bir oyunun iade süresi 2 saat.
Demek ki 2-3 saat içinde oyunun kötü olup olmadığını anlayabiliyormuşsun, hikaye anlamında değil tabii ki. Zaten hikaye hakkında konuşmadım, tahminde bulundum sadece ve fikrim hala sabit.
Fakat bu puanı ciddiye alan olmamıştır 3 saat deneyim eden bir oyuncunun puanını kim ciddiye alır.
Belki puanım ileride değişir, ancak 6'yı geçmeyeceğine eminim.
Herkes 3 saat oynayıp söylemiyor .
Oynanışına bakıldığı zaman çoğu oyuncu ilk saatlerde bunu rahatlıkla söyleyebilir.

Hiçbir oyunun 2-3 saat içerisinde kötü olup olmadığını anlayamazsın. Belki 2-3 saat içerisinde birçok çeşitliliği sunmuyor sana? 2-3 saatte oyunun başı sana çok güzel gelebilir diyaloglar efsane gelebilir sonradan oyun batar gider. Steam 2 saatlik bir deneyim sunduysa 2 saatte oyunun tamamını anlicaksın her şeyi test edip deneyeceksin diye değil. Adamlar 10 saat deneyim sunsa 10 saatte herhangi bir aksiyon oyununu alıp bitirirsin iade edersin, bu nasıl mantık?

Undertale farklı. 2 Saatte bitiyor ve çok kötü XD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…