Cyberpunk 2077 inceleme, bu oyun bitmemiş bir oyundur!

250 TL veremedigin oyunu, oyun dosyaları ne kadar tam hangi güncelleme var bilmeden 3 saat oynayıp her şeyi çözen Einstein in gizli kuzeni olan yakışıklı kardeşim boşver cyber miş punk miş. Senin gibi nadidelerin üstün zeka enstitüsü nde olması lazım. Harcama kendini buralarda.

Keşke konuştuğu şey hakkında gram bilgisi olmayanlar çenelerini bir kapatsa ya. Neyse biz eğitelim, bilgi almamayı tercih eden cahil haterları da görmüş oluruz hem;

Bir oyunun en önemli noktası oynanışı değildir. Bir kaç farklı noktadan en önemlileri oyunun türüne göre değişir, objektif bir inceleme yapılırken de buna bağlı olarak not verilir. Temel olarak 3 oyun türü vardır; Action(aksiyon), Adventure(macera), RP(rol yapma). Action oyunlarında görsel/duyusal zevk ve oynanış önemlidir. Adventure oyunlarında karakter gelişimi/yetişimi(kişilik vs olarak bu yetenek ağacı falan değil) ve hikaye önemlidir. RP oyunlarında ise dünya tasarımı ve seçimler/tercihler ve bunların birbiriyle etkileşimi önemlidir. Cyberpunk bir adventure-rpg oyunu, dolayısıyla oynanış ve görsel/duyusal zevk en son beklemen gereken şeylerden. Yaptığın şey Mayın Tarlası oyunun patlama efektleri kötü diye balon bir oyun olarak isimlendirmeye benziyor.

Boş yapmışsın yani. Zaten 3 saat oynamışsın, oyun hakkında ne görmüş olabilirsin ki de eleştirme cüretini gösterebiliyorsun yani, onu da hiç anlamam. Ciddiye alıp cevap yazmazdım normalde de, feedback etkisiyle büyüyüp çığ oluyorsunuz sonra ''yalan yanlış fikirler topluluğu'' olarak, küçükken başını ezelim.

Not: Zaten anladığım kadarıyla oyunu satın bile almamışsın. Daha da alçaldın gözümde şuan. Klasik hater işte. Ne bekliyosam.

En azından ilk bakış açısından iyi olmuş. Ama bitince de bir inceleme yaparsanız iyi olur. Düşüncelerinizin ne kadar değiştiğini (iyi veya kötü) merak ediyorum.
Korsan olarak oynuyor olmamın bir etkisi de vardır belki...
Bence bunun etkisi olabilir.
Karakterin adı V ama hikayede bir yerde adı geçiyor. Adı Vincent. Hatta karşıdaki kişi kendine ismiyle seslenince nereden biliyorsun diye şaşırıyor.
Evet. Arkadaş tam oynamadığı için bilmiyor. Ben de oynamadım, sadece izledim. Sistem olsa oynarım ama.
Vincent olanı biliyorum da Valerie olanı bilmiyorum.
Süprizbozan içine alırsanız iyi olur.

O kadar emin olma hikayesi açıklı ve insanı üzücek derecede oyuna devam et karakterlerle bir bağ kuracaksın kafandaki çip seni öldürse de sen hep ayakta dimdik durucaksın.

Ben de sokak çocuğuyla başladım, nette gezen bugların nerdeyse hiçbirini görmedim. Geçen bir araç satın almaya gidiyordum, yolda karakter sapıtmaya başladı. Aracı almadan önceki saveye geri döndüm tekrar aynı yola gittim bu sefer bir şey olmadı. O aracı aldıktan sonra baktım yine ağaçlar yere eğiliyor, sonra tekrar geri gittim ve aracı satın almadım. Tekrar ağaç eğilme olayı gerçekleşmedi. Alakası var mı yok mu bilmiyorum.

Aga ilk olarak daha 3 saat oynayıp inceleme yazmışsın. Buna bişi demiyorum ama 3 saatte karakter ilişkisi ve çeşitliliğini az buldum demek haddine bile değil. Çok iyi karakterler ve karakter ilişkisi var duygusal tarafı bile olabiliyor bazı anlarda. Ayrıca daha prologu bitirmeden inceleme yazmak cidden saçma.

Hikaye olarak şöyle söyleyeyim, mükemmel. 1.05 versiyon ile bitirdim oyunumun akışını bozacak buglara çok rastlamadım. Bug dolu, evet ama hiçbiri oyunumun akışını bozmadı.

Ben öyle hissettim veya şu anlık böyle dedim, sonraki zamanlarda belki fikrimi değiştiririm.

1.05 versiyonu ile bitirdim ne oyunum çöktü ne de buga rastladım ve ayrıca çok keyif aldığımı söyliyebilirim. Tamamen şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…