Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 4 Şubat 2021 #21 Kokona Shiki dedi: Elinize sağlık hocam, keşke biraz görsel koysaydınız. Güzel görünmesi açısından iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Eklemek isterdim ancak maalesef düzenleme sürem dolmuş
Kokona Shiki dedi: Elinize sağlık hocam, keşke biraz görsel koysaydınız. Güzel görünmesi açısından iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Eklemek isterdim ancak maalesef düzenleme sürem dolmuş
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 15 Mart 2021 #22 Kemânkeş- dedi: "Boş", "balon" gibi lafları söyleyip gitmeleri peki? Açıklamasız. Oyun gayet güzel, en fazla 1.5 aya toparlarlar. Genişletmek için tıkla... Ve oyun hala toparlanmadı teknik anlamda... 4 ay oldu...
Kemânkeş- dedi: "Boş", "balon" gibi lafları söyleyip gitmeleri peki? Açıklamasız. Oyun gayet güzel, en fazla 1.5 aya toparlarlar. Genişletmek için tıkla... Ve oyun hala toparlanmadı teknik anlamda... 4 ay oldu...
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 1 Nisan 2021 #23 360388 dedi: Ve oyun hala toparlanmadı teknik anlamda... 4 ay oldu... Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile toparlandı. Belirttiğim süre içinde olmaması doğal zira ben CDPR değilim Yine de beklediğimden uzun sürdü.
360388 dedi: Ve oyun hala toparlanmadı teknik anlamda... 4 ay oldu... Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile toparlandı. Belirttiğim süre içinde olmaması doğal zira ben CDPR değilim Yine de beklediğimden uzun sürdü.