Cyberpunk 2077 İncelemesi

balloon_PNG3380.png

Bu arada insanlar bu oyunu para ile satın alıyorlar ve sorunlar düzelene kadar eleştiri yapma haklarına sahipler.

Eki Görüntüle 779800

bu arada insanlar bu oyunu para ile satın alıyorlar ve sorunlar düzelene kadar eleştiri yapma haklarına sahipler.

Balon atmak bir eleştiri değil kişinin eleştiri ve yorum haznesinin ne kadar sığ olduğunu gösterir yoksa herkes eleştiri yapabilme hakkına sahip aynen öyle. Mesela sen de bu insanlardan birisin. Balon atmaya devam edin oyun piyasasını köreltiyorsunuz resmen :)

Eki Görüntüle 779800

Bu arada insanlar bu oyunu para ile satın alıyorlar ve sorunlar düzelene kadar eleştiri yapma haklarına sahipler.
"Balon" bir eleştiri değil hakarettir dostum. Ben senin aylarca çalıştığın projeye bu fotoğrafı atsam nasıl hissedersin? Yapılacaksa adam gibi neden beğenmediğini yazarsın, aynı bu konudaki gibi. Öyle ortaya yem at kaç olmaz ;)

"Balon" bir eleştiri değil hakarettir dostum. Ben senin aylarca çalıştığın projeye bu fotoğrafı atsam nasıl hissedersin? Yapılacaksa adam gibi neden beğenmediğini yazarsın, aynı bu konudaki gibi. Öyle ortaya yem at kaç olmaz ;)

Büyük ihtimalle yaşı ufak ve malum bir yayıncının chatinde takılıyordur. Kendisi bir baltaya sap olamayan insanların fikrimce böyle büyük projelere yorum yapma hakkı bile yok üstelik oynamadığına bile eminim :)

Eki Görüntüle 779800

Kimse eleştirmesin demiyor. Ama oyunun artı ve eksi yönlerini yazmak yerine böyle şeyler atıp huaaaağğ eleştirmek hakkıığmmm demek komik bayağı. Tüm oyunda sorun yok neticede sorun olan yerler belli. Oyun size hitap etmiyorsa beğenmediğiniz yanları söyleyip geçin iade edin.

Büyük ihtimalle yaşı ufak ve malum bir yayıncının chatinde takılıyordur. Kendisi bir baltaya sap olamayan insanların fikrimce böyle büyük projelere yorum yapma hakkı bile yok üstelik oynamadığına bile eminim :)
Şu kadar diyeyim, kendi çapımda ben de oyun yapıyorum ve ne kadar sancılı olduğunu çok iyi bilirim. Oturduğun yerden sallamak kolay tabii. Eleştiri dediğimiz şey ortadaki ürünü bir yerlere taşır. Nedenleri olur. Yahu neyse, söylenecek çok şey var da, bende söyleyecek derman yok şu anda.

Bu mesaj neden bana bildirim olarak “senin mesajından alıntı yaptı” olarak geldi 😁

Şu kadar diyeyim, kendi çapımda ben de oyun yapıyorum ve ne kadar sancılı olduğunu çok iyi bilirim. Oturduğun yerden sallamak kolay tabii. Eleştiri dediğimiz şey ortadaki ürünü bir yerlere taşır. Nedenleri olur. Yahu neyse, söylenecek çok şey var da, bende söyleyecek derman yok şu anda.

Sorma ardı arkası kesilmiyor bunların laf yetiştiresin bile gelmiyor artık. Oyunu oynayanlar zaten mutlu gerisi boş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı