Cyberpunk 2077 İncelemesi

Aradığım karanlık atmosferi, bi' nebze olsun farklı ve tahmin etmesi zor hikayeyi bu oyunda buldum. Bu aradıklarımı en son Resident Evil, TLOU 2 ve CoD Black Ops 1'de bulmuştum. Bu tür oyunlar tek tük çıkıyor. Yani benim için aranan kan gibi bir şey oldu bu oyun.
Ben oyunu çok beğendim. Beğenmemenin üstüne çıkıp Cyberçöp Cyberbug diyenleri de anlamıyorum. Şu bölümlerini beğenmedim demek neden yetmiyor? Beğendim demeniz için kusursuz olması mı gerekiyor? Öyleyse hiçbir oyunu, hiçbir şeyi beğenmeyin.
Güzel bir inceleme olmuş.

Son düzenleme:
Teknik anlamda hala çok sıkıntılı bir oyun. 45 saatlik tecrübeme dayanarak diyorum.

Düzeltilirse tam anlamıyla bitireceğim. Teknik sıkıntıları haricinde çok hoşuma gitti.

Sırf oyunu hataları dolayısıyla eleştiriyorlar. Birinin de çıkıp hikayenin şu kısmı olmamış gibi şeyler dediğini görmedim. Çünkü oyunu hiç oynamadılar.

Dostum daha kaç kere bu oyunu inceleyeceksin bilmiyorum ama inceleme böyle olmaz bilgin olsun. Bu bir ön inceleme için bile çok zayıf ve taraflı bir yazı. Ben bu yazından sadece oyunu beğendiğini anladım ancak kesinlikle objektif bir eleştiri görmüyorum inceleme olarak bile değerlendirmiyorum.

GTA V ilk izleniminde neden o puanı verdiğimi açıkladım sadece.

Bilerek yüzeysel geçtim her yeri, oyundan kimse spoiler yemesin diye. Taraflı olsaydı yapay zekanın puanı daha yüksekte olurdu. Bir oyunun kötü yanlarını isteyenle beraber gömerim, abartılırsa her oyunu savunurum. Bu oyun isterse CoD BO II olsun istersen Minecraft olsun.

En sonda söylediğim şeye takılıyorsan bence haklıyım, eğer elimdekine bakarak değerlendirmesem hiçbir oyuna 5 puan üstünü vermem.
Oyuna yapay zeka güncellemesi gelmiş, güncelleme ile yapay zeka puanını 7 yapıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, 20 yıldır oyun oynamıyordum bu Oyunu zevkle oynadım ve bitirdim. bu görüntü kalitesine sahip ve oynanış olarak da bu seviyede başka fps önerisi alabilir miyim?

Merhaba, 20 yıldır oyun oynamıyordum bu Oyunu zevkle oynadım ve bitirdim. bu görüntü kalitesine sahip ve oynanış olarak da bu seviyede başka fps önerisi alabilir miyim?
Benim icin Fallout ,The Witcher ve The Outer Worlds ten sonra cidden oynayani icindeki dunyasinda yasatan bir oyun oldu CP2077.
Bu oyun seviyesinde olacak bir oyun suan icin yine CP2077 genisleme paketleriyle gelir gibi gorunuyor ,ama Dying Light 2 nin oynanisini oldukca benzetmistim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…