Abartılacak kadar kötü değil, evet kötü olduğu noktalar var. Ama sizin anlattığınız kadar berbat olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu kadar çok hype yapılmasaydı, bu oyun bu kadar ağır eleştrilerin hedefi olmazdı, suç burada CD Project RED'in. Önümüzdeki yıl, oldukça sorunsuz, optimizasyonu az çok iyi olan, orta düzey bir oyun olacağını düşünüyorum.
Beyler yapmayın etmeyin, biz Skyrim, Fallout 4 gördük, bağrımıza bastık. Ne istiyorsunuz şu oyundan? Tamam hadi kötü çıktı oyun, balon, kimse eğlenmiyor oynarken, boşa para verdi millet, en haklı sizsiniz.
Keşke araba mekanikleri için aynısı söyleme şansımız olsa. GTA 4 dahi araba mekaniği konusunda daha iyi. Oyuncak araba sürer gibi hissediyorsunuz oyunda.
Evet dostum oyunu oynamadım internetten gördüğüm bug videoları yüzünden oyundan tiksiniyorum. Hikaye hakkında gram fikrim yok. Yeniliklere açık değilim. Bir RPG oyunu FPS olursa benim için oyun değildir. Saçma genellemelerin başına bence getirip her şeyi eleştiriyorum.
Hayır, bunun aptal olmamla veya sosyal medyadaki sayfaların fikrine tapmamla hiçbir alakası yok.
Evet dostum oyunu oynamadım internetten gördüğüm bug videoları yüzünden oyundan tiksiniyorum hikaye hakkında gram fikrim yok yeniliklere açık değilim bir rpg oyunu fps olursa benim için oyun değildir saçma genellemelerin başına bence getirip her b.ku eleştiriyorum.
Hayır bunun aptal olmamla veya sosyal medyadaki sayfaların fikrine tapmamla hiçbir alakası yok.
Oyunu 4-5 saat oynadım, buglar yüzünden sinirlenip kapattım oyunu. Rezalet üstüne rezalet. Para verseler üzerine oynayıp kendi midemi bulandıramam. Sadece bug olsa iyi, yapay zeka yok oyunda. Bakın zayıf demiyorum. Yok!
Keşke araba mekanikleri için aynısı söyleme şansımız olsa. GTA 4 dahi araba mekaniği konusunda daha iyi. Oyuncak araba sürer gibi hissediyorsunuz oyunda.
RPG mi . Oyunda RPG içeriği olan tek kısım oyunda nasıl gidebileceğimizi seçmemiz( Sessiz mi yakın dövüş mü silahlı mı vs). 2. olarak NPC'ler ile konuşabilmek(etkileşime girebilmek senaryo da yeri olmuyanlar ile bile) Bu 2 özellikte Her RPG oyununda bulunması gereken ve bulunan özellikler ancak bunlar yeterli değil. Diger Bu oyun Hızlı ve Aksiyon türündedir. RPG yanı çok zayıf.
Beyler yapmayın etmeyin, biz Skyrim, Fallout 4 gördük, bağrımıza bastık. Ne istiyorsunuz şu oyundan? Tamam hadi kötü çıktı oyun, balon, kimse eğlenmiyor oynarken, boşa para verdi millet, en haklı sizsiniz.