Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemim yetmiyor demiyorsun, çöp diyorsun tamam esprisini yapıyoruz. Bug var diyoruz çok. Daha yeni bir firma bu oyunu yaptı. İlerleyen güncellemelerde düzelteceklerdir. Gerçekten çirkin bir zihniyetsiniz.
Keşke sistemim yetmeseydi..

Ya ben anlamıyorum sizi ya. Şimdi bu oyun cidden bir efsane olarak çıksaydı ne olurdu? Hayır nasıl bir gareziniz var ben anlamadım ki? Efsane olarak çıksaydı oyun dünyasına güzel bir oyun kazandırılacaktı. Yani sırf kendiniz tatmin etmek için konu açıyorsunuz ve destekliyorsunuz. Ben CDPR'a çok güvendim. Hatta sipariş ederken de bir nebze CDPR'e güvendiğim için aldım oyunu. 70 saatimi verdim oyuna. Evet aşırı aptalca buglar var. Şu an çektiğim fotoğrafları atsam konuda bir iki sayfa ben oluştururum. Optimizasyon berbat. Hikaye desen bu ne la dedirtecek kadar kısa. 40. saatte oyunu bitirdim. Şimdi ise Can sıkıntısından Steam'daki bütün başarımları açmaya çalışıyorum. Kısaca evet CDPR çuvalladı. Ama hani sanki bu çok iyi bir şey miş gibi sürekli bunla ilgili konu açılıyor. Ama arkadaşlar bizim kaliteli oyun oynama derdinde olmamız lazım. Ben veya sen haklı çıktın değil olay. Ve CDPR'de bunun farkında. Bunun farkında olmayan yok zaten.

CD Projekt Red yeni değil fakat tecrübesiz bir firma. Witcher 3 harici bu denli büyük bir oyunu yok. Ki Witcher 3 de çok sorunlu bir şekilde çıktı ve birkaç ay içinde oyun düzeltildi. Güncellemelerle oyunu birkaç ay içerisinde temiz bir kıvama getireceklerdir. Orda bug var burda şu var diyip burun kıvırmak yerine eğlenmeyi deneseniz aslında çok güzel bir oyun. Ana hikayesiyle yan görevleriyle +100 saat oynayıp gayet de keyif aldım kendisinden. RPG bir oyun bekleyip böyle bir oyunla karşılaşmamız konusu çok farklı. Oyunun RPG yanı gerçekten zayıf. Ama bu ve bunun gibi açılan konularda sırf oyunu kötülemek için kullanılan malzemeler gerçekten komik.

Keşke araba mekanikleri için aynısı söyleme şansımız olsa. GTA 4 dahi araba mekaniği konusunda daha iyi. Oyuncak araba sürer gibi hissediyorsunuz oyunda.

GTA 4'e hakaret etme. En sevdiğim araba sürüş fiziği o oyunda. 😀 😅. Onun dışında bende açıkçası 2077'deki araba sürüş mekaniğini beğendim. Watch Dogs gibi olmasından korkuyorum ben.

Evet. Burada insanlar istediği düşünceyi söyleyebilir ve savunabilir.
Amacı polemik yapıp ilgi görmek. Masum şekilde açılan bir konu değil. Ki zaten 1 milyon tane konu açıldı aynı şekilde.
Seviyorsan cevap verme? Polemiğe katılmak zorunda mısın? Zorunuza gidiyor işte 😂.
Zoruma niye gitsin oyunu oynamadım bile. Senin konu açma amacını sevmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu falan görüp bana hala bu oyunu savunan ve “ama abeee grafikler vöğğğ” diyenler varsa, fikirlerine saygım sonsuz ama bu oyun benim için çöptür! Böylesine basit bir bug bile olmamalı. Şaka gibi bir kitle var karşımızda cidden.

Oyun sadece buglardan oluşuyormuş gibi söylenen bi kitle var ya şaka gibi. Oyunu oynamayıp sadece buglara bakıp oyuna çöp diyorsun. Hikayeyi oyunu oynayıp hikayesi güzel oyun güzel diyen insana şaka gibi ya diyorsun. Asıl senin bu söylemin şaka gibi. Oyun kötü diyorsun nedenine yazdığın tek şey bug. Çünkü oyunu oynamamışsın bu çok belli. Oyunu oynayın öncelikle ondan sonra iyi veya kötü dersiniz. Bi oyunda bug olması o oyunu güzel bulan insanlarının fikrini değiştirmez. Nedenine şaşırabilirsin hazırsan söylüyorum. Çünkü bi oyun sadece buglardan oluşmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı