Cyberpunk 2077 iyi değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.000.001. konu olsa ne olur? Belki oyuna sinirlendi ve içini dökmek istedi. Aynı konudan çok fazla var diye konu açmak yasak değil.

Doğru yasak değil ama gereksiz. İçini dökmek istediyse açılmış konularda dökebilir gereksiz bir savunma.

Teşekkürler size de.
Okey.

Bu kadar fazla bug olmasa aslında oyun güzel. 8 sene sonra çıkan bir oyuna göre iyi mi tartışılabilir ama kötü değil. Yani bu kadar bug olmasaydı belki de çoğu kişi sevecekti. Sen sevdin mi derseniz ben ortadayım ne sevdim ne sevemedim ama benim RPG delisi bir oyuncu olarak oyunun RPG tarafının zayıf olması beni üzdü.

Oyunun hikayesi güzel ama kalanı şaka

Oyun kötü değil tamam bug var ama.
Oyunun yapımcısı toparlayacağım diyorsa sana beklemek düşer. Skyrim çıktığından hiç kimse buglardan bahsetmiyordu oysaki Nintendo ya çıkmış halinde ne optimizasyon bug sorunları bu oyunda ne değişti? Ben de oyunu kötüleyecek bir bug var sandım. Ubisoft oyunlarını çıktıkları ay oynarsan görürsün. AC Syndicate'da bunlardan milyonlarca var. CD PROJEKT RED acemi bir firma tecrübesi pek yok. Siz Ubisoft'u şikayet edeceğinize CD Projeckt'i izlediğin bir videodan kötülüyorsun.

Araştırmanı öneririm kardeşim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…