Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Aslında evlenince, balık tutunca karakterini güçlendiriyorsun ya da para kazanabiliyorsun. Bu da karakter gelişimi demektir. Rol yapma değilde nedir?

Oyunun benim için en büyük fiyaskosu karakter ağırlığında başladı bile. Bir insanı değil de sanki bir kamerayı hareket ettiriyormuşum gibi hissediyorum. Karakter ağırlığı 0. araba kullanmaya başladım aynı olay oradada devam ediyor. Arabadan ziyade sanki kağıt kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Hadi diğer şeyleri yamalarla çözerler ona eyvallahta bu olayı ne yapacaklar. Bir tek beni rahatsız etmiş olamaz bu durum diye düşünüyorum. Witcher'da en sevmediğim şey at kontrolü ve geralt ı kontrol etmekti. Umarım Cyberpunk'ta bu olay olmaz diyordum. Korktuğum başıma geldi. Karakterimizin görünüşü falan yalan bence. Biz incecik bir odun parçasını hareket ettiriyoruz sanki. Arthur morgan reise buradan selamlar.

Rol yapmak demek oyuncuların oyunlardaki karakterlerin rollerini üstlenmelerine benimsemelerine yönettikleri karakterler ile bir bütün olmalarına denir. Oyuncular oyunun çizdiği sınırlar ve kurallar çerçevesinde karakterlerini yöneterek oyundaki hikayenin bir parçası olurlar. Oyundaki ise RPG öğelerin çeşitliğliğine detaylarına görede oyunun alt türü değişebilir. RPG konseptlerindeki oyunların alt türleride vardır.

Oyunu eleştirmeyin sakın. 250 TL'nin kuyruk acısı sebebiyle oyunu beğenmiş taklidi yapanlar tarafından linç edilme ihtimaliniz çok yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kutu gibi dünya. Nesnelerin/objelerin boyut orantıları çok kötü duruyor.

Oyuna fiyasko diyenlerin doğru türü oynadığını sanmıyorum Elder Scrolls 6 çıksa oyunun neredeyse hepsi buglu çıksa sesinizi çıkartmazsınız klasik tayfasınız siz popüler oyun göm kardeş göm boş beklenti yap gene göm RPG sevme genede oyna gene göm yazık kafanıza.

Oyun kendi türünde iyi mi?

Adamlar 250 lira para vermişler elbette gömecekler. Bu kadar beklenti ve heyecan yaratıp ondan sonra bu kadar problemli ve eksik bir oyun çıkarmaları oyuncuların mı suçu? Ayrıca tes 6'da çıktığında kötü olursa onu da gömeceklerdir. Ne alakası var bunun onu anlamıyorum. Avukatlık yaparsanız ve doğru düzgün elle tutulurda bir argümanınız yoksa fanboyluk yaftası yersiniz kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…