Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Cyberpunk herkes tarafından bilinen bir oyun olmasaydı şu an 1 kişi bile savunmuyor olacaktı. Zaten GTA ile yan yana koymanız hata Cyberpunk gözümde GTA V'nin bir yan görevi bile değildir.
O zaman kimse oyunu eleştirmiyor da olacaktı hatta oyunu konuşan da olmayacaktı🤣.

Evet arkadaşlar, Cyberpunk 2077 çok kötü bir oyundur bana kalırsa. GTA 5 ile de karşılaştırma yapmanıza gerek kalmadı. GTA 5 > Cyberbug 2077. Aksini iddia eden Cyberpunk 2077 fanı da yoktur herhalde.

Eki Görüntüle 778759

Bi oyundan keyif almak yerine neden gömme derdindesiniz birader ? Oyna işte ne bu oyun düşmanlığı oyuna kötü demeye hakkın yok adamlar o oyunu sen oyna diye yapmıyor.

RPG hakkında bu kadar cahil bir kesimi barından bir bu forum gördüm arkadaş. Vallahi komiksiniz.
Hocam madem bu kadar bilgilisiniz bizi bir aydınlatsanız RPG nedir ne değildir?Evet oyunun seçim olayı zayıf ama karakter geliştirme olayı oyuna iyi bir RPG diyebileceğimiz kadar yeterli.

Hocam madem bu kadar bilgilisiniz bizi bir aydınlatsanız RPG nedir ne değildir?Evet oyunun seçim olayı zayıf ama karakter geliştirme olayı oyuna iyi bir RPG diyebileceğimiz kadar yeterli.

Evet penis boyu seçebiliyor olmanız oyunu iyi bir RPG yapıyor.

Bu oyunu kimse GTA 5 ile kıyaslamıyor aslında. Oyun zaten RPG olarak değerlendiriliyor ve o açıdan kötü bulunuyor. Bunu bir türlü anlamıyorlar arkadaş. Ayrıca GTA 5 bile bir RPG sayılır zaten.
Bana şirketçi seçimin başlangıcı dışında ki tüm başlangıçlar, C.J. karakterinin başlangıcı ve yükselişi hissi veriyor. Şirketçi başlangıcı bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Oyun alanı, bana kutu bir dünya gibi geliyor. O hissi alıyorum. GTA V gibi değil. Birde oyunda nesnelerin/objelerin orantılar GTA gibi mantıklı bir orantıda değil.
GTA'nın RTX hali gibi.

Ben bu yönleri ile kıyasladım.

1607887573384.png

Sizin mantığınıza bakacak olursak Witcher 3 RPG bile sayılmaz. Çünkü karakter yaratma seçeneği yok ya ondan. :D
Kimse öyle bir mantık türetmiyor aslında sadece örneksel olarak nitelendiriyor, kendi kafanızdan bir oyuna RPG sayılabilir demeniz ve kendinizi bu konuda uzman olarak görmeniz bize çok şey kattı efenim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı