Onu bunu bilmem adamlar işlerini iyi biliyorlar. Taleworlds gibi iyi para kaldırdılar. Ben zaten hiçbir zaman bu oyun hakkında bir beklentiye girmemiştim. %99 olarak da bu kadar berbat bir optimizasyonla da çıkacağına emindim. Beklediğim gibi oldu yani. Hiçte üzülmedim açıkçası. Zaten umursamadığım bir oyundu. Kitliler çok abarttılar bu oyunu Bannerlord gibi.
@TheDoctorBW.
AC vallhalayı geliştirme sürecinin ne kadar kısa olduğunu biliyorsunuz RX 580 ile Ultra'da 1080P'de ben 40 FPS'de oynamıştım. 8 yıldır haber olan bu oyunu ise Low'da 30 FPS oynayamıyorum.
ayrıca Dost Kayaoğlu'da miladını doldurmuş bir YouTuber. Eskiden güzel saptamalar yapıyordu oyunlar hakkında ama artık o da boş yapmaya başladı çok. Parayı bulunca onunda kalitesi düştü. Onun lafıyla iş yürümez. Adam her şeyi beleş alıyor. AAA oyunlar beleş 15-20 milyarlık beleş sistemle takılıyor adam. İlk günden beleş PS5 aldı adam. Sen kendi haline yan boş ver. Oyun kötü bu gerçeği değiştiremeyeceksin. Ben hiçbir firmanında fanboyu değilim bu arada.